آشنایی با انواع اسهال


آشنایی با انواع اسهال

آشنایی با انواع اسهال

 - اسهال سرد: اسهال سرد اسهالی است که در اثر سردی شدید معده و مواد غذاییهضم نشده دفع می شود که به شدت متعفن و آبکی است، چون در اثر آن آب زیادی از بدن خارج می شود لذا خطرناک است. برای درمان آن: عسل یک قاشق غذاخوری، بارهنگ یک قاشق مرباخوری و عرق نعناع یک لیوان (هر ۴ یا ۶ ساعت میل کنید) این ترکیب اسهال وبایی (اسهال وبایی اوج اسهال سرد است) را نیز درمان می کند. (کسانی که عسل میخورند، و با نمیگیرند).۲- اسهال گرم: یعنی معده کار می کند و غذای رقیقی گرم و داغ از بدن دفع می شود و اگر خیلی گرمی ها را بخورید این اتفاق میافتد و درمان آن: ۱) ترک گرمی ها (2 خوردن ماست( 3خوردن دوغ  و کته ماست ۳- اسهال خونی : مقداری نبات را ذوب کرده دو الی سه قاشق غذاخوری تخم بارهنگ را داخلش ریخته بعد از یک الی دو دقیقه با آب مخلوط کرده بگذارید تا جوش بیاید. پس از ده دقیقه جوش خوردن ملایم از آن استفاده نمایید.(هر ۶ ساعت یک استکان  میل شود.)

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد