خانه / مطبخ طب سنتی / آشنایی با خوراک باقلای تازه در طب سنتی
خوراک باقلای تازه
خوراک باقلای تازه

آشنایی با خوراک باقلای تازه در طب سنتی

آشنایی با خوراک باقلای تازه در طب سنتی

خوراک باقلای تازه

یکی از عصرانه های خوب در فصل بهار خوردن باقلای تازه است. باقلای تازه را به مقدار لازم خوب شسته سپس در ظرف ریخته (ظرف چدنی بهتر است) کمی نمک را همراه یک لیوان به آن اضافه نموده با حرارت ملایم به مدت یک ساعت می گذاریم بپزد سپس همراه گلپر میل شود اگر پوست سبز آن را نیز بخورند مفید می باشد، مخصوصاً کسانی که سنگ مثانه و یا کلیه دارند. یک ساعت بعد از خوردن باقلا یک فنجان چای زنجبیل دارچین بنوشند.

بعد از خوردن باقلا ماست و دوغ میل نشود.

504294_292

امام صادق (ع) فرموده اند، باقلا را با پوستش بخورید که معده راد باغی می نماید درد را از بدن بیرون میکند.

 نکات:

1)بهتر است این غذا را به همراه سایر غذاهای شمالی به عنوان هراه غذا یا دسر سرو کنید.

2)این خوراک را میتوانید با برنج کته هم سرو کنید.

3)اضافه کردن ترشی دلخواه مثل آبلیمو،آبغوره یا سرکه طعم این غذا را بهتر میکند.

4)در صورت تمایل هنگام سرو غذا روی آن گلپر بریزید.

5)این غذا در دستور اصلی تخم مرغ ندارد.

telegram

همچنین ببینید

اسفناج با ژامبون

اسفناج با ژامبون در طب سنتی..!

اسفناج با ژامبون در طب سنتی..! اسفناج با ژامبون مواد لازم برای ۲ نفر: ۵۰۰گرم …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *