خانه / مطبخ طب سنتی / آشنایی با خوراک نان و پنیر و سبزی خوردن در طب سنتی
خوراک نان و پنیر و سبزی خوردن
خوراک نان و پنیر و سبزی خوردن

آشنایی با خوراک نان و پنیر و سبزی خوردن در طب سنتی

آشنایی با خوراک نان و پنیر و سبزی خوردن در طب سنتی

خوراک نان و پنیر و سبزی خوردن

مواد  لازم:

مواد لازم برای تھیهِ خوراک نان پنیر و سبزی خوردن» به شرح زیر می باشد:foodd71

 

 پنیر لیقوان گوسفندی150 گرم 

سبزی خوردن 500 گرم

نان سنگک تازه2 عدد

رطب ۵۰۰ گرم

طرز تهیه خوراک نان و پنیر و سبزی خوردن :

مواد ذکر شده را در سفره چیده و میل کنید. بهتر است لقمه ها را کوچک برداشته و خوب بجوید و دو لقمه قبل از سیر شدن، دست از غذا بردارید. این خوراک برای عصرانه مناسب است؛ همراه آن خرما نیز میل کنید.

این مقدار غذا برای ۵ تا ۱ نفر کافی است.

telegram

همچنین ببینید

کلم بروکسل با فلفل قرمز

کلم بروکسل با فلفل قرمز در طب سنتی..!

کلم بروکسل با فلفل قرمز در طب سنتی..! کلم بروکسل با فلفل قرمز مواد لازم …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *