آشنایی با طرز پخت خورش کرفس در طب سنتی
خورش کرفس
مواد لازم:
مواد لازم برای تهیه «خورش کرفس» به شرح زیر است:
گوشت خورشتی گوسفندی ۷۵۰ گرم
قلم گوسفند ۱عدد
لوبیا قرمز ۳۰۰ گرم
ساقه ترد کرفس6 تا ۸ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
مغز لیمو عمانی ۵ قاشق غذاخوری
سبزی خورشتی 1 کیلو گرم ۱ کیلوگرم
هل، دارچین، زنجبیل و زردچوبه ۲ قاشق مرباخوری
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه خورش کرفس:
این خورشی نیز دقیقا مثل خورشی قورمه سبزی تهیه می شود. کرفس ها را در اندازه های ۳ تا 4سانتیمتر خرد کنید و با سبزی به غذا اضافه کنید.
این مقدار غذا برای ۷ تا ۹ نفر کافی است.