آش آلوچه
آش آلوچه

آش آلوچه در طب سنتی

آش آلوچه در طب سنتی

مواد لازم

برای ۴ نفر:

سبزی (تره، جعفری، شوید، گشنیز) یک کیلو

هویج رنده شده ۲۵۰ گرم

برنج ۲ فنجان

روغن آفتابگردان یک فنجان

گوشت ماهیچه گوسفند 200گرم

نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار لازم

آب ۸ تا ۱۰ لیوان

طرز تهیه

ابتدا گوشت را در آب پخته سپس برنج را اضافه نموده بعد از پخته شدن و لعاب دادن هویج و سبزی را به آن اضافه نموده و روغن و ادویه را نیم ساعت قبل از کشیدن غذا ریخته تا بپزد.

سعی کنید همیشه برنج را به صورت کته همراه پیاز خام مصرف کنید.

telegram

همچنین ببینید

کسر ویتامین A وd

کمبود ویتامین A وd باعث چه بیماری هایی میشود؟؟

کمبود ویتامین A وd باعث چه بیماری هایی میشود؟؟ بیماری حاصله از کسر ویتامین A …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *