آش آلوچه
آش آلوچه

آش آلوچه در طب سنتی

آش آلوچه در طب سنتی

مواد لازم

برای ۴ نفر:

سبزی (تره، جعفری، شوید، گشنیز) یک کیلو

هویج رنده شده ۲۵۰ گرم

برنج ۲ فنجان

روغن آفتابگردان یک فنجان

گوشت ماهیچه گوسفند 200گرم

نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار لازم

آب ۸ تا ۱۰ لیوان

طرز تهیه

ابتدا گوشت را در آب پخته سپس برنج را اضافه نموده بعد از پخته شدن و لعاب دادن هویج و سبزی را به آن اضافه نموده و روغن و ادویه را نیم ساعت قبل از کشیدن غذا ریخته تا بپزد.

سعی کنید همیشه برنج را به صورت کته همراه پیاز خام مصرف کنید.

telegram

همچنین ببینید

بیماری سرطان

اطلاعات کامل از علل سرطان /قسمت اول

اطلاعات کامل از علل سرطان   روش های فراوری غذا کباب کردن، سرخ کردن و …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *