آش رشته
آش رشته

آش رشته در طب سنتی

آش رشته در طب سنتی

مواد لازم

رشته آش ۷۵۰ گرم

نخود- لوبیا – عدس به طور مساوی حدود ۵۰۰ گرم

سبزی آش (تره- جعفری – اسفناج یا برگ چغندر- گشنیز) ۲ کیلوگرم

پیاز سرخ شده یک فنجان

کشک ساییده شده غلیظ به مقدار لازم

نمک – فلفل زردچوبه به میزان لازم

سیر  یک بوته

طرز تهیه

ابتدا حبوبات را پخته سپس سبزی تمیز شده را خرد کرده به آن اضافه نموده تا بپزد آن گاه رشته آش را کم کم به آن اضافه می نماییم و هم می زنیم تا رشته ها به هم نچسبد سیر را پوست گرفته خرد کرده به آش می افزاییم پیاز سرخ شده را که کمی زردچوبه هنگام سرخ شدن به آن اضافه کردیم داخل آش می ریزیم و فلفل و کمی نمک را به آن میافزاییم.

هنگام سرد کردن آش کمی نعنای خشک را که در روغن سرخ کرده به همراه کشک ظرف آش را تزئین می نماییم. به علت شور بودن رشته آش از نمک به مقدار خیلی کم استفاده شود.

telegram

همچنین ببینید

التهاب پوست

روش درمانی در جلوگیری از التهاب پوست/قسمت دوم

حمام آرد جوی دو سر دکتر «دانسکی» جهت تسکین بیشتر، افزودن محصولات حاوی آرد جوی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *