قالب وردپرس درنا توس
خانه / مطبخ طب سنتی / آموزش تهیه سالاد جوانه گندم در طب سنتی
سالاد جوانه گندم
سالاد جوانه گندم

آموزش تهیه سالاد جوانه گندم در طب سنتی

آموزش تهیه سالاد جوانه گندم در طب سنتی

سالاد جوانه گندم

مواد لازم:

321

جوانه گندم ۱۰۰ گرم

جعفری خرد شده 200 گرم

گوجه فرنگی 4۰۰ گرم

آبغوره4 قاشق غذاخوری

خیار یک عدد

طرز تهیه سالاد جوانه گندم:

ابتدا جوانه گندم را با کارد خرد کرده سپس جعفری و گوجه فرنگی خرد شده و آبغوره را به آن اضافه می کنیم.

اگر می خواهید پوستی زیبا و سالم داشته باشید هر روز همراه ناهار یک پیاله از این سالاد مصرف کنید اگر قبل از ناهار باشد خیلی بهتر است.

هیچ وقت آبلیمو را با گوجه فرنگی مخلوط نکنید چون سازگاری ندارد.

مطلب پیشنهادی

شیرینی زردآلو

طرز تهیه چند دسر  خوشمزه 

طرز تهیه چند دسر  خوشمزه    شیرینی زردآلو 90 گرم برگه زردآلو ۳۵ گرم آرد …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *