خانه / مطبخ طب سنتی / آموزش تهیه سوپ ذرت در طب سنتی
سوپ ذرت
سوپ ذرت

آموزش تهیه سوپ ذرت در طب سنتی

آموزش تهیه سوپ ذرت در طب سنتی

سوپ ذرت

مواد لازم برای ۳ نفر:

ذرت بلغور شده همراه با آرد آن یک فنجان

طرز تهیه سوپ ذرت

بلغور جوانه گندم یک فنجان

پیاز داغ به مقدار لازم

آب ۱۰ فنجان

ادویه به مقدار لازم

لیموترش یک عدد

طرز تهیه سوپ ذرت:

ابتدا به مدت یک یا دو ساعت بلغور ذرت و بلغور جوانه گندم رادر ۱۰ فنجان آب خیس نموده سپس حرارت ملایم داده هنگامی که جوش آمد هر چند دقیقه هم زده که ته نگیرد بعد از یخته شدن ادویه و نمک و پیاز داغ را اضافه نموده و هنگام آوردن غذا سر میز لیموترش را به آن اضافه می کنیم. کسانی که مسلول هستند هفته ای دو بار از این سوپ استفاده نمایند.

telegram

همچنین ببینید

اسفناج با ژامبون

اسفناج با ژامبون در طب سنتی..!

اسفناج با ژامبون در طب سنتی..! اسفناج با ژامبون مواد لازم برای ۲ نفر: ۵۰۰گرم …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *