آموزش طرز تهیه سکنجبین زرشک…


آموزش طرز تهیه سکنجبین زرشک…

 آموزش طرز تهیه سکنجبین زرشک...

سکنجبین زرشک

این سکنجبین برای باز کردن انسداد عروق و تسکین حرارت معده و قلب نافع است و تب های صفراوی را کاهش میدهد و اشتهاآور و مدر است و سردردهای گرم را تسکین می دهد. ۷۵۰ گرم زرشک تمیز را در یک لیتر آب و 6۰ گرم گلاب ۱۲ ساعت خیس کنند.4872683057023769088پس از صاف کردن آب آن را گرفته و یک کیلوگرم شکر به آن اضافه کنند و بجوشانند و با قدری سفیده تخم مرغ کف آن را کاملاً بگیرند و پس از صاف شدن از آتش گرفته و بگذارند که رسوبات شکر ته نشین شده آن را صاف کنند ودوباره در ظرفی ریخته و ۱۰۰ گرم سرکه  انگوری کهنه و 1/5کیلوگرم آب به آن اضافه کرده بجوشانند تا قوام آید. مقدار خوراک هر بار 60 گرم است.

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد