previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
ArrowArrow
Shadow
Slider

آموزش طرز تهیه سکنجبین زرشک…


آموزش طرز تهیه سکنجبین زرشک…

 آموزش طرز تهیه سکنجبین زرشک…

سکنجبین زرشک

این سکنجبین برای باز کردن انسداد عروق و تسکین حرارت معده و قلب نافع است و تب های صفراوی را کاهش میدهد و اشتهاآور و مدر است و سردردهای گرم را تسکین می دهد. ۷۵۰ گرم زرشک تمیز را در یک لیتر آب و 6۰ گرم گلاب ۱۲ ساعت خیس کنند.

4872683057023769088

پس از صاف کردن آب آن را گرفته و یک کیلوگرم شکر به آن اضافه کنند و بجوشانند و با قدری سفیده تخم مرغ کف آن را کاملاً بگیرند و پس از صاف شدن از آتش گرفته و بگذارند که رسوبات شکر ته نشین شده آن را صاف کنند ودوباره در ظرفی ریخته و ۱۰۰ گرم سرکه  انگوری کهنه و 1/5کیلوگرم آب به آن اضافه کرده بجوشانند تا قوام آید. مقدار خوراک هر بار 60 گرم است.


دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد