خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / آنچه ترک سیگار را برایتان ساده تر می کند …..
ترک سیگار
ترک سیگار

آنچه ترک سیگار را برایتان ساده تر می کند …..

آنچه ترک سیگار را برایتان ساده تر می کند …..

 

اگر تصمیم گرفته اید و سعی می کنید سیگار را ترک کنید به توضیحات زیر دقیقا توجهو عمل کنید:

 

مواد غذایی جهت افزایش قلیای بودن بدن 

 

اسفناج، برگ چغندر، کشمش، انجیر، برگ گیاه خیرآور” و بادام

 

مواد غذایی که بدن را اسیدی می کند و ترک سیگار را مشکل می سازد

 

گوشت قرمز، الکل، جگر، دل و قلوه و سیراب و شیردان، نطفه گندم، عدس، جوجه، تخم مرغ، پنیر، بادام زمینی، مغز گردو، آلو و قهوه اگر از سقز نیکوتین دار برای سرکوبی میل به سیگار استفاده می کنید توأم با آن از مواد غذای اسیدی استفاده نکنید زیرا مواد خوراکی اسیدی اثر نیکوتین سقز را خنثی می کنند.

کارشناسان مؤسسه ملی اسراف در مصرف دارو شیمیائی توصیه می کنند حداقل ۱۵ دقیقه قبل از شروع استفاده از سقز نیکوتین دار از خوردن مواد خوراکی اسید و نوشابه خودداری کنید.

منظور از نوشابه ها بخصوص کوکاکولا و قهوه و آب میوه و آبجو است.

کارشناسان در بررسی  خود مشاهده کرده اند اشخاصی که قبل از شروع جویدن سقز نیکوتین مقداری قهوه یا کولا در دهان خود بگیرند و پس از آن جویدن سقز را آغاز کنند، نیکوتین موجود در سقز جذب نمی شود و برعکس شخص میل بیشتری به سیگار پیدا می کند.

telegram

همچنین ببینید

بیماری سرطان

اطلاعات کامل از علل سرطان /قسمت اول

اطلاعات کامل از علل سرطان   روش های فراوری غذا کباب کردن، سرخ کردن و …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *