خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / آیادامنه اثر مواد غذا ی در تحریک آرتروز خیلی وسیع است؟
آرتروز ورژیم غذایی
آرتروز ورژیم غذایی

آیادامنه اثر مواد غذا ی در تحریک آرتروز خیلی وسیع است؟

آیادامنه اثر مواد غذایی در تحریک آرتروز خیلی وسیع است؟

حقیقت این است که هیچکس دقیقاً نمیداند حساسیت غذایی تا چه حد در بیماری آرتروز دخالت دارد. و کارشناسان هریک برای خود تخمین های دارند. دکتر پانوش متخصص روماتیسم و مدیر گروه پزشکی در مرکز پزشکی سنت بارناباس در نیوجرسی، فکر می کند که کمتر از ۵ درصد بیماری آرتروز ممکن است ناشی از آلرژی غلائی باشد. و همکار سابقش دکتر رابرت استراود” در دانشگاه فلوریدا بیش از ۳۰-۲۰ درصد بیماری آرتروز را ناشی از آلرژی غذایمیداند. دکتر جیمز برنمان “از دانشگاه سین سیناتی که ریاست کمیته ای را برای بررسی رابطه بین بیماری آرتروز و آلرژی غلائی به عهده داشته است، فکر می کند. این رقم خیلی بالاتر است و او معتقد است که ۸۰-۶۰ درصد بیماران مبتلا به آرتروز اگر رژیم غلائی مناسب داشته باشند بهبود مییابند. و بالاخره دریایی تحقیقی کورمضاعف نیز نتیجه گرفته شده است که ۹۰-۸۵ درصد بیماران مبتلا به آرتروز، علائم ناراحتی آنها از نوعی مواد غذای بدتر شده است.

telegram

همچنین ببینید

زنجبیل

با انواع زنجبیل بیشتر آشنا شوید…

با انواع زنجبیل بیشتر آشنا شوید…   الف) شامی معطر Inula graveolenS لپه ها از …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *