آیا قند میوه ها طبیعی است..؟؟


آیا قند میوه ها طبیعی است..؟؟

آیا قند میوه ها طبیعی است..؟؟

 

قند میوه ها

میوه ها سرشار از قند است و عضلات ما حریص آن . به همین جهت  میوه ها برای کارگرانی که کار سخت بدنی می کنند و یا ورزشکاران، غذایی ایدآلی است. در مسابقه های ورزشی دیده شده است قهرمانانی که غذای خود را بیشتر از میوه ها ترتیب می دهند در میدان مسابقه هایورزشی نیز بیشتر مقاومت می کنند. معمولاً قند میوه ها مخلوطی است از گلوکوز و لولوز که مستقیماً هضم و جذب بدن می شود و هیچ گونه وجه اشتراکی با قند صنعتی ندارد. زیرا قند صنعتی از چغندرقند و نیشکر قند استخراج می شود و شیرینی آن سه برابر بیش از گلوگز است. برای ساختن قند صنعتی باید عملیات شیمیایی انجام داد تا در طی آن را بسیاری  عملیات شیمیایی سلولز اسیدها، آهن و املاح معدنی شیرهٔ چغندرقند یا نیشکر از آن خارج شود، زیرا این مواد مانع هستند از اینکه شیرهٔ چغندر یا نیشکر متبلور شود و قندی که ما آن را می شناسیم و میخوریم به وجود آید. از سوی دیگر، شیرهٔ چغندرقند یا نیشکر را باید در دویست درجه حرارت بپزند و در چنین حرارتی بسیاری از ویتامینهای آن از بین میرود، و در نتیجه قند صنعتی که از نظر کالری خیلی قوی است غذایی مرده و بی خاصیت می شود که هضم آن به آسانی صورت نمی گیرد و افراط و زیاده روی در آن موجب اختلالات معده و روده در کودکان و بیماران می شود، همچنین موجب بیماری کبد، یبوست، کرم خوردگی دندان،دیابت و سرطان می گردد

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد