اثرات گوشت بر چهره آدمی / قسمت دوم


اثرات گوشت بر چهره آدمی / قسمت دوم

هضم چربی ها و تغییرات آنها در بدن

چربیها پس از وارد شدن در بدن به گلیسیرین یا گلیسیرول تبدیل می شوند. اگر چربی وارد بدن  نشود ، بدن از گلوسیدها یا قندها، چربی میسازد. قبلاً اشاره شده است که چربیهای لازم برای ادامه زندگی خیلی مهمند و باید از خارج وارد بدن شوند و آنها اسید لینولئیک و اسید آراشیدونیک و اسید لینولنیک هستند که همراه غذاها وارد بدن می شوند. اسید لینولئیک برای تقویت غدد جنسی و غدد فوق کلیوی و باکتریهای مفید روده لازم است. فقدان آن مخاطرات باروری را بوجود می آورد و آن در دانه های ذرت ، لوبیا، لوبیا چینی (سویا)، پنبه دانه ، از ۳۵ تا ۷۰ درصد یافت میشود.اسیدهای سه گانه اشباع نشده هستند. یعنی میتوانند با مواد دیگری ترکیب شوند تا مواد مورد لزوم بدن را بسازند (این اسیدها مایع هستند).اسیدهای اشباع شده جامد هستند و نمیتوانند با چیزهای دیگری ترکیب شوند متأسفانه زود هم رسوب میکنند و مشکلاتی را به وجود میآورند. با وجود این که اسیدهای چرب اشباع نشده (مایع) ارزش بیشتری نسبت به اسیدهای چرب اشباع شده (جامد) دارند. متأمفانه اگر مواد قندی و نشاسته ای ، بیشتر از حد لزوم وارد بدن شوند با اسیدهای مایع ترکیب می شوند و باز مزاحمت به وجود می آورند.تذکر لازم :(من وشما خیلی خوشحالیم که روغن مایع مصرف میکنیم و از گزند و آسیب رسوب چربیها در بدن در امان هستیم . اما افسوس که به این نکته توجه نمی کنیم که اگر همراه روغنهای مایع، مواد قندی و نشاستهای مصرف کرده باشیم. با این اسیدهای اشباع نشده یا روغنهای مایع ترکیب می شوند و باز مزاحمت روغنهای جامد را به وجود میآورند لذا باید توجه داشت که در تعقیب مصرف روغنهای مایع شیرینی و مواد نشاستهای بیش از معمول مصرف نشود .اگر از روغنهای مایع استفاده نشود ، قندها زودتر می سوزند و گرسنگی شدیدی به وجود می آورند که فردگرسنه باید مقدار غذای بیشتری میل کند، این خود زمینه چاق شدن را فراهم میکند. اگر این سه اسید از خارج وارد بدن نشوند و یا در دوران شیرخوارگی و یا آبستنی مورد استفاده قرار نگیرندنوزادان به اگزمای پوستی مبتلا می شوند.(این تجربیات نتیجه تحقیقات دانشمندانی چون دکتر بور BOrr میباشد لذا قابل ذکر است که مادران آبستن بایستی تا آنجایی که مقدور است از روغنهای مایع استفاده کنند) کودکان مبتلا به این حساسیت یا اگزما تا زمانیکه نتوانند از روغنهای غیر اشباع (مایع) استفاده کنند. دچار این بیماری خواهند بود . آثار کمبود اسیدهای غیر اشباعی بصورت خارش، آلرژی، پوسته ریزی، خشونتهای پوستی تظاهر میکند. با دادن اسید لینولئیک این بیماریها بهبودی پیدا می کند

رابطه کیسه صفرا با چربیهای اشباع نشده

برای ترشح صفرا این اسیدها لازمند تا لیپازی که برای هضم چربیها لازم است ترشح شود. وقتی چربی وارد روده می شود کیسه صفرا بشدت خالی می شود. اگر چربیها کم یا اصلا وجود نداشته باشند این تخلیه انجام نمی شود و صفرا در کیسه صفرا باقی میماند. همان تخلیه ناقص عامل بزرگی برای پیدایش سنگ کیسه صفرا است یا ممکن است کیسه صفرا پژمرده و کوچک شود.جذب ویتامین A و D و E و K باید در محیط چربی انجام گیرد حالی که چربیها کم شده اند اختلال کمبود این ویتامینها در بدن ظاهر میشود. این گفتار ما را متوجه میسازد که برای برقرار شدن سلامتی بایستی از همه غذاها استفاده شود. یا بهتر بگوییم عاملی تندرستی مساوی است بامصرف همه غذاهای مورد لزوم بدن .

زیان زیادی چربی ها

در روده چربی ها به وسیله آنزیم لیپاز به اسید چرب و گلسیرین تبدیل می شود. اگر چربی زیاد باشد ، با کلسیم غذاها ترکیب می شود و صابونهای نامحلول و غیر قابل جذب درست می کند. که در پایان بدن دچار کمبود کلسیم می شود. از طرفی دفع چربیها با کلسیم، باعث کمبود چربی خون می شود و چربیها که برای بازسازی سلولها و نوسازی انها و نیز برای تولید انرژی بدن بدکار می روند در اثر این کمبود بدن دچار خسارت می شود.چربیهای حیوانی چون اشباع شده هستند باعث دفع ویتامینهای A و Dاو او K شده و در نتیجه کمبود این ویتامینها اختلال مربوط به آنها به وجود می آید.زیادی کلسترول که مخاطره آمیز است در روغنهای حیوانی میلیگرم جذب شود. دانشمندان معتقدند که اگر روزانه رعایت رژیم غذایی کم چربی و خودداری از غذاهای چربی زا بعمل آید، مصرف ۱۵ عدد گردو می تواند از کلسترول اضافی بدن بکاهد. اثرات گوشت بر چهره آدمی / قسمت اول

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد