خانه / بیماری و عوامل ایجاد کننده / اثر مواد غذایی در سلامتی یا بیماری …
اثرمواد غذائی
اثرمواد غذائی

اثر مواد غذایی در سلامتی یا بیماری …

اثر مواد غذایی در سلامتی یا بیماری …

 

نظر علمی متعددی از طرف محققان اعلام شده که چرا مواد غذائی می توانند در سلامت و یا بیماری انسان مؤثر باشند ولی بین همه آنها سه نظریه مورد تأیید غالب تحقیقات علمی است:

 

نظریه اول 

 

وجود مواد عامل ضد اکسید کننده در مواد غذائی که با عوامل بیماری زا مبارزه می کنند.

 

نظریه دوم

 

وجود برخی نیرو اهریمنی و ضد سلامتی در چربی ها

 

نظریه سوم

 

انواع جدید مواد غذای که عکس العمل حساسیت  آلرژی و عدم تحمل درانسان به وجود می آورند

 

باتوجه به سه نظریه فوق به آسانی روشن می شود که چرا مواد خوراکی ممکن است در فردی برای رفع بیماری عمل کنند و در عین حال در شخصی دیگری بیماری زا باشند.

telegram

همچنین ببینید

اشکالات شبکیه

بیماری های شبکیه چشم  و علل ایجاد آن 

بیماری های شبکیه چشم  و علل ایجادآن    شبکیه لایه ای نازک در ته چشم …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *