از خواص شگفت انگیز خرما چه میدانید؟!


از خواص شگفت انگیز خرما چه میدانید؟!

از خواص شگفت انگیز خرما چه میدانید؟!

خرما

خرما سرشار از انواع ویتامین ها بخصوص ویتامین ای می باشد که تأثیر آن بر روی نیروی جنسی برای همه روشن است. برای استفاده از آن در تقویت قوای جنسی معمولاً آن را در شیر تازه مدتی خیس می کنی و بعد مقداری دارچین می افزایند و میل می کنند و پس از خوردن آن نیز دوباره شیر می نوشند مردم استان خوزستان نیز از پنیر (کش) خرما - که همان گرد سفیدی است که از مغز شکوفه ی درخت خرما بدست می آید - به عنوان تحریک کننده شهوت (هم مردان و هم زنان) و تقویت غرایز جنسی استفاده می کنند. برای مصرف خرما در این مورد می توانید خرما را در شیر جوشانده و یا به طرق دیگر مصرف نمائید. در هر حال نباید در مصرف آن زیاده روی  کنید زیرا باعث سنگینی، گرفتگی کبد، طحال، افزایش فشار خون، جوش دهان، درد دندان، پوسیدگی دندان و ... می شود. البته جالب است بدانید که خوردن خرما با ماست، عوارض آن را کاهش می دهد.خُرما (نام علمی: Phoenix dactylifera)یا رطب گیاهی تک‌لپه‌ای و گرمسیری جزو تیره نخل‌ها است که میوه‌اش خوراکی و دارای هسته‌ای سخت و پوست نازک و طعم شیرین که به شکل خوشه‌ای بزرگ از شاخه آویزان می‌گردد و برگهای آن بزرگ است. ارتفاع نخل به ۱۰ تا ۲۰ متر یا بیشتر می‌رسد.به میوهٔ نرسیده خرما، «خارَک» یا «خرک» یا کنگ (و در زبان عربی، «حبابوک») گفته می‌شود. رطب مرحله قبل از رسیدگی کامل خرماست که رطوبت بیشتر و قند کمتری نسبت به خرمای کاملاً رسیده دارد.میوه خرما جزو میوه‌های سته می‌باشد یعنی تمام قسمت بریکاری آن گوشتی و حاوی مواد غذایی است. خرما از دورانِ باستان در رژیم غذایی انسان وجود داشته است و یکی از قدیمی‌ترین میوه‌های کشت شده توسط انسان بوده است.درخت خرما در نواحی گرمسیری و نیمه‌گرمسیری، از جمله ایران پرورش می‌یابد. با اینکه خاستگاه آن را میانرودان، عربستان و شمال آفریقا ذکر می‌کنند ولی بررسی‌های علمی، آن را به گونه‌ای به نام علمی P.H. Sivestris که در هندوستان می‌روید نسبت می‌دهند. باستانشناسان احداث نخلستان‌ها را به پنج هزار سال پیش نسبت داده‌اند زیرا نامی از آن بر لوحه‌های گلی ۵۰ سده پیش یافته‌اند.در ایران نخل و خرما از دوران باستان و پیش از هخامنشی کشت می‌شده. در ادبیات ساسانی از جمله در کتاب بندهشن از نخل یاد شده‌است. منابع چینی از ایران (در زبان ایشان بوسی، تلفظ چینی پارسی) به عنوان سرزمین نخل خرما که در نزدشان به نام عناب پارسی و عناب هزارساله مشهور بوده، یاد کرده‌اند. در پایان سده نهم میلادی، نخل خرما را از ایران به چین برده و در آنجا کشت کرده‌اند. در میان کشورهای اروپایی اسپانیا پیشینه بیشتری در کشت خرما دارد.

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد