از خواص ماء الشعیر غافل نشوید!!


از خواص ماء الشعیر غافل نشوید!!

از خواص ماء الشعیر غافل نشوید!!

ماء الشعیر

ماءالشعیر یا آبجوی حلال نوعی نوشیدنی گازدار غیرالکلی است که از عصارهٔ جوانهٔ جو به‌دست می‌آید. در لغت‌نامه دهخدا ماءالشعیر این‌گونه تعریف شده است: آب مقشر مطبوخ جو، داروئی که از مطبوخ جو حاصل کنند و به بیمار دهند، آبی که در آن جو ریزند و جوشانند. از جوشیدن جو در آب، مایعی به دست میآید که آن را «ماء الشعیر» مینامند. این مایع خنک کننده، پایین آورنده فشار خون، صفرابر، ضد اخلاط و تب های گرم (مانند تب، سرخک)، مسکن حرارت درونی بدن، حرارت کبد و عطش مفرط می باشد. این مایع در تولید خون تازه و پاک مؤثر بوده برای بیماریهایی چون سل، زخم روده، سردرد و ماتم تجویز شده اثر آن در معالجه سرفه های خشک بسیار مفید میباشد. آب جو از تخمیر جو سبز شده به دست می آید که دارای ۲/۵ تا ۴/۵ درصد الکل و مقداری هورمون زنانه می باشد. این هورمون به علت افزودن ماده تلخی است که از گل ارازک» گرفته میشود و به همین دلیل شهوت زنان را افزایش داده از شهوت مردان میکاهد.

خواص و فواید ماءالشعیر

ماء الشعیر دارای طبیعتی سرد بوده به دفع سموم بدن کمک می نماید و به همین سبب می توان لقب پاک کننده معده» نیز به آن داد. از دیگر خواص ماه الشعیر می توان به درمان عطش و هیجان، جلوگیری از نفخ معده، نرم کننده معده و جلوگیری از بروز یبوست اشاره کرد. بهتر است به همراه ماءالشعیر چیز دیگری مصرف نشود بخصوص سکنجبین زیرا خواص آن را از بین میبرد. بنابراین بهتر است یک ساعت پس از غذا میل شده بعد از آن نیز تا یک ساعت چیزی مصرف نشود.ماءالشعیر برای دفع سنگ کلیه بسیار مفید بوده به شفافیت پوست کمک می نماید. این ماده موجب تحریک غده تیروئید شده در نتیجه مصرف آن برای مبتلایان به کم کاری تیروئید و غدد لنفی توصیه می شود. دیگر خواص جو و ماءالشعیر عبارت است از: ادرارآورد. مقوی، آرام بخش، خنک کننده و در برابر مسمومیت اوره و کاهش قند خون اثر بسیار مفیدی دارد.

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد