قالب وردپرس درنا توس
خانه / دسته‌بندی نشده /  اصطلاحات و مواد سازنده لوازم آرایشی و تاثیر آن در مراقبت از پوست….
 اصطلاحات و مواد سازنده لوازم آرایشی
 اصطلاحات و مواد سازنده لوازم آرایشی

 اصطلاحات و مواد سازنده لوازم آرایشی و تاثیر آن در مراقبت از پوست….

 اصطلاحات و مواد سازنده لوازم آرایشی و تاثیر آن در مراقبت از پوست….

 

برای خرید یک محصول آرایشی درست و مفید برای پوست لازم است که برچسبهای روی آن را به دقت بخوانید. این کار به شما در مقایسه قیمتهای داروخانه ها و لوازم آرایشی فروشیها کمک میکند. در این قسمت توضیح مختصری در باره  اصطلاحات داده شده خواهیم داد، تا به این وسیله شما را در گرفتن تصمیمی درست برای انتخاب محصولات آرایشی کمک کند.

ASCORBYL PALMITATE

نوعی ویتامین C است که با تحریک مواد پروتئینی موجود در استخوان موجب کاهش چین و چروکهای بدن می شود.

CERAMIDES

نوع ساختنی Lipids(مولکولهای مرطوب کننده) است که به طور طبیعی در پوست بدن  وجود دارد. این ماده در شیر پاک کن ها و مرطوبکننده های آرایشی به کار میرود.

DAE

ترکیبی ضد اکسیدان است که برای استحکام و نرمی پوست، فرستنده های عصبی پوست را افزایش میدهد.

EMOLLIANT

این ماده نگهدارنده آب در زیر پوست می باشد.

EXFOLIANT

این ماده سلولهای مرده و پوسته شده  پوست را که مانع نفوذ رطوبت به آن می شود را از بین میبرد، و به پوست جدید حیات تازه میبخشد.

GLYCERIN

این ماده یک نوع humectant است که عملکرد آن شبیه به اسفنج بوده و رطوبت را از محیط اطراف خود جذب میکند.

Humectant

این ماده آب را از هوا به طرف پوست جذب میکند.

HYDROCORTISONE

 این ماده قرمزی و التهاب جوش ها را تسکین میدهد و همچنین خاصیت ضد باکتری وعفونت دارد.

isopropyl-alcohol

 این ماده برای حل رنگ دانه ها و دیگر مواد سازنده  محصولات بهداشتی و در تقویت کننده ها  به کار می رود.

paba) paba -aminobenzoic acid

این ماده در کرک های مخصوص برنزه کردن پوست ضد آفتاب و کرم پودرها به کار می رود.

 petroleun jely

این ماده رطوبت را به لایه محافظ پوست می رساند و در کرم های زیبای صورت کاربرد دارد.

 polysorbates

این ماده از جداشدن روغن و آب جلوگیری کرده،و در کرم های پوست،خوش بو کننده های بدن و محصولات بهداشتی کودکان به کار می رود.

 prooylene glycol

این ماده به حفظ زطوبت در پوست شما کمک می کند

 sorbitol

این ماده پوست را نرم کرده . از بین رفتن رطوبت در پوست جلوگیری میکند

steric acid

این ماده یک اسید قوی است که وقتی با گلیسرین ترکیب می شود خاصیت جذب کنندگی آب را داراست.

sunflower seed oil

این ماده رطوبت را در پوست نگه می دارد.

TRIETHANOLAMINE STEARATE

این ماده عامل امولسیون کننده (آمیزنده) روغن و آب در کرمهای پاک کننده است.

 توصیه : به گردن خود توجه کنید زیرا گردن در امتداد صورت شما قرار دارد و نشان دهنده  اولین علائم پیری و سن شماست.

مطلب پیشنهادی

بلوز زنانه

ترفند هایی برای ست کردن لباس هایی با مد روز

ترفند هایی برای ست کردن لباس هایی با مد روز   شاید شما دوست داشته …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *