اصول صحیح فریز کردن مواد غذایی


اصول صحیح فریز کردن مواد غذایی

اصول صحیح فریز کردن مواد غذایی

  فریز کردن، یکی از آسانترین، سریع ترین و بهترین روش های نگهداری موادغذایی است. غذاهای فریز شده بیشتر از سایر روش های نگهداری موادغذایی، رنگ، مزه، بافت، طعم و به طور کلی مواد مغذی را حفظ میکنند. قبل از فریز کردن موادغذایی، باید نکات زیر را مدنظر قرار داد: الف: فریزرتان را در یک مکان خنک، خشک و جایی که درجه حرارت ثابت باشد، قرار دهید. ب: برای کارایی بالاتر و بهتر، کمتر از سه چهارم حجم فریزرتان را پر کنید. ج: غذاهای فریز شده را به موقع مصرف کنید و از نگهداری طولانی مدت آنها خودداری نماییدد: در فریزر را فقط در موارد لزوم باز کنید. ه- : به برچسب انرژی روی فریزرتان دقت کنید. و: از بسته شدن در فریزر، مطمئن شوید.

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد