قالب وردپرس درنا توس
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / اصول صحیح فریز کردن مواد غذایی
نجمد کردن مواد غذایی در فریزر
نجمد کردن مواد غذایی در فریزر

اصول صحیح فریز کردن مواد غذایی

اصول صحیح فریز کردن مواد غذایی

 

فریز کردن، یکی از آسانترین، سریع ترین و بهترین روش های نگهداری موادغذایی است. غذاهای فریز شده بیشتر از سایر روش های نگهداری موادغذایی، رنگ، مزه، بافت، طعم و به طور کلی مواد مغذی را حفظ میکنند. قبل از فریز کردن موادغذایی، باید نکات زیر را مدنظر قرار داد:

الف: فریزرتان را در یک مکان خنک، خشک و جایی که درجه حرارت ثابت باشد، قرار دهید.

ب: برای کارایی بالاتر و بهتر، کمتر از سه چهارم حجم فریزرتان را پر کنید. ج: غذاهای فریز شده را به موقع مصرف کنید و از نگهداری طولانی مدت آنها خودداری نمایید

د: در فریزر را فقط در موارد لزوم باز کنید.

ه- : به برچسب انرژی روی فریزرتان دقت کنید. و: از بسته شدن در فریزر، مطمئن شوید.

مطلب پیشنهادی

علل بروز اهنجاری های فکی و دندانی

تاثیر عوامل محیطی بر ناهنجاری های فکی و دندانی

تاثیر عوامل محیطی بر ناهنجاری های فکی و دندانی   -عوامل محیطی عنوان کلیه عواملی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *