اطلاعات کامل از علل سرطان /قسمت اول


اطلاعات کامل از علل سرطان /قسمت اول

اطلاعات کامل از علل سرطان

 روش های فراوری غذاکباب کردن، سرخ کردن و گرم کردن بیش از حد روغن های رژیمی می توانند موادسرطان زای بنزوپیرین و پلی هیدروکربن های سمی (PAH) تولید کنند، که خوردن یا استنشاق مقادیر زیاد آنها میتوانند باعث سرطان شوند. پرتوافشانی بیش از حد غذاها و نیز دودی کردن آنها هم خطر بروز سرطان را بالا میبرند.عوامل وراثتی گمان میرود حدود پنج درصد سرطانها ارثی باشند. انتقال یک ژن ناقص، فرد را بیشتر در خطر ابتلا به سرطان قرار می دهد. چند نوع نادر سرطان می توانند ارثی باشند، از جمله سرطان چشم (رتینوبلاستوم)، که در کودکان دیده میشود. کودکان این ژن موجد سرطان را از یکی از والدین به ارث میبرند. در مورد سرطان کلیه هم اغلب سابقهٔ این بیماری در خانواده وجود دارد. سرطان پستان و سرطان روده بزرگ نیز عوامل ارثی قوی دارند.استروژن ها تولید بیش از حد استروژن ها (۲- هیدروکسی استرون)، به جز در دوران آبستنی، یا مصرف طولائی مدت داروهای استروژنی، ممکن است شرایط سرطانی در بدن ایجاد کنند. این خطر با تجمع چربی زیاد و زندگی بدون تحرک بیشتر می شود. می توانید این خطر را با خوردن بیشتر سبزیجات تیره چلیپاییان و فراورده های سویا، کاهش مصرف چربی، کم کردن وزن، ورزشی بیشتر، مصرف بیشتر روغن دانه کتان، روغن ماهی و ویتامین C پایین آورد.آفتابقرار گرفتن بیش از حد در معرض نور خورشید، علت عمده ملانوم بدخیم پوستاست. ناحیه کوینزلند بیشترین میزان سرطان پوست در استرالیا را داراست، که به علت نزدیکی آن به استوا است. این خطر ابتلا، در افراد دارای پوست روشن که دوره های آفتاب سوختگی دارند بیشتر است.عادات غذایی نادرستعادات غذایی نادرست، باعث حدو د  سی و پنج در صد سرطان است. برخی خوراکی های سرطانزا عبارتند از:
  • مصرف زیاد ژامبون، گوشت نمک سود، روغن ذرت، روغن دانه پنبه، روغن ساسافراس، برخی انواع قارچ و فلفل زیاد میتوانند باعث ایجاد یا تشدید سرطان شوند.
ه خوردن گوشت های آماده حاوی آنتی بیوتیک ها و سایر مواد تقویت کننده رشد ممکن است باعث سرطان شوند. ه مقادیر زیاد کاپسایسین (موجود در فلفل تند) ممکن است منجر به سرطان شود. (گرچه مصرف مقدار متعادل آن منافع بسیاری دارد و ممکن است از سرطان پیشگیری کند). ه خوردن زیاد چربی، به خصوص چربی بوگرفته، چربی اکسید شده و روغن های گیاهی تغییر یافته ه خوردن زیاد کافئینه خوردن زیاد قندهای ساده، زمینه را برای سرطان مستعد میکنند.
  • افزودنی ها و الاینده های غذایی، از جمله افزودنی ها و رنگ های صناعی، چاشنی ها BHT ،شیرین کننده های غیرطبیعی (ساخارین)، پروپیل گالات، سولفیت ها MSG.BHA.BVO دی اکسید گوگرد، رنگ های غذایی آمارانت (رنگ قرمز نمره ۲)، بنزوپیرین، سیکلامات ها، هیدرازین ها و پیپرین هم ممکن است مضر باشند.
نخوردن کافی مواد ضداکسایش و تقویت کننده دستگاه ایمنی،  مصرف کم فیبر، اگر حرکات روده گند باشد و صفرا زیاد در روده بماند، باکتریهای زیانبار روده اسید کولیک را به سرطانزای قوی اسید آپکولیک تبدیل میکنند. به همین ترتیب، تخمیر غذا در روده بزرگ در اثر عادت برخوری یا یبوست طولانی مدت، باعث میشوند تا سموم در درون روده بزرگ باقی مانده و خطر سرطان روده یا بیماری های دیگر را بالا میبرند.اطلاعات کامل از علل سرطان /قسمت دوم

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد