افراد کم خون توت فرنگی بخورند….


افراد کم خون توت فرنگی بخورند….

افراد کم خون توت فرنگی بخورند....

  منابع سرشار مس و آهن در غذاها عبارتند از: ۱- جگر ۲- جوانهٔ گندم. ۳- مخمر آبجو غذایی. ۴-- برگ شلغم تقریباً ۵۰ درصد آهن غذاهایی که ما می خوریم هضم می شود و در خون وارد می گردد و ۵۰ درصد دیگر در مدفوع ما گم می شود. در اینجا به مواد و گیاهانی که سرشار از آهن می باشند و در مورد کم خونی تجویز شده اند، می پردازیم.سرچشمهٔ آهن: گوشت ها دارای چشمه های آهن هستند مخصوصاً جگر، دل، جوانه سویا (لوبیا چیتی)، تخم مرغ. اسید کلوریدی که یک معده سالم ترشح می کند آهن را حل می کند، ولی عده ای از اشخاص مخصوصا کسانی که کمبود ویتامین به دارند، انهایی که انواع سودا و مواد قلیایی می نوشند این اسید به اندازه کافی فراهم نمی شود و منتهی به همان نتیجه ای می شود که غذای انها دارای اهان نباشد. زردآلو: زردآلو رسیده بخورید تا به عمل خون سازی آن پی ببرید، زردآلو را بعد از غذاهای سنگین نخورید و نیز بعد از آن آب سرد ننوشید. توت فرنگی: کسانی که کم خون هستند باید هر روز ۳۰۰ تا ۵۰۰ گرم میوهٔ توت فرنگی بخورند و مصرف آن را ادامه دهند. جو: ۲۰ گرم جو پوست کنده را در یک لیتر اب سرد بریزید و ظرف محتوی آن را روی آتش قرار دهید د تا بجوش آید و همین که بجوش آمد، آب آن را دور بریزید و دوباره یک لیتر آب به آن اضافه کنید. ظرف جو پوست کنده را مجدداً روی آتش بگذارید تا بجوش آید و پانزده دقیقه بجوشد، بعد آن را صاف کنید و قبل از صبحانه میل کنید همچنین قبل از نهار و شام. ذرت: ذرت بو داده را به عنوان یک وعده از غذای خود اختصاص دهید تا  کم خونی شما معالجه شود. فندق: اگر مبتلا به کم خونی هستید، بعد از هر غذای خود به عنوان دسر ۵ تا ۶ فندق خام و بو نداده میل کنید. برگ و پوست گردو: ۲۰ تا ۳۰ گرم پوست سبز گردو یا برگ های درخت گردو را که خشک شده باشد در یک لیتر آب جوش بریزید و دوازده دقیقه بگذارید تا دم بکشد و بعد آن را صاف کنید و قبل از هر غذا یک فنجان بنوشید.گزنه: ۲۰ تا ۳۰ گرم برگ و ساقهٔ گزنه را بجوشانید و دم کنید، روزی سه چهار فنجان از آن را بنوشید. افسنتین: ۵ تا ۶ گرم برگ و گل افسانتین را در یک لیتر آب جوش بریزید و مدت دوازده دقیقه بگذارید دم بکشد، بعد آن را صاف کنید و با عسل شیرین سازید، هر روز قبل از غذا یک استکان آن را میل کنید. بارهنگ: دم کردهٔ برگ های بارهنگ خشک در یک لیتر آب برای کم خونی تجویز می شود.غذاهایی که سرشار از آهن می باشند: برگ شلغم، جگر گوساله، جوانهٔ گندم، ملاس سیاه، برگ چغندر، جگر گاو، غلات طبیعی، خرمای خشک، اسفناج، زردآلو، تخم مرغ، آلو، کنگر، سبزی دندان شیر، کشمش، موز، گردو، نان از گندم کامل، مخمر آبجو.

برای درمان کم خونی قلب

سنبل طیب: جوشاندهٔ سنبل طیب و والریان برای درمان کم خونی قلب بسیار مفید و مؤثر است. از جوشاندهٔ این گیاه غافل نشوید که حساسیت زیادی اعصاب را کنترل نموده و حرکات ضربانی قلب را تنظیم می نماید.  قلب راتقویت نموده و آرامش کامل در ضربان آن تولید می کند.  قنطور یون: جوشاندهٔ آن برای کم خونی بسیار مفید است.

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد