املاح معدنی میوه ها


املاح معدنی میوه ها

املاح معدنی میوه ها

 آهن آهن میوه برای تجدید گلبولهای قرمز خون، در مورد کمخونی و بیماری   زردی دختران اهمیت بسیاری دارد و نسبت به آهنی که در گوشت و تخم مرغ هست این امتیاز را دارد که به علت زیادی مواد سفیده ای تولید ناراحتی در بدن نمی کند.کلسیمکلسیم به استخوانهای بدن ما غذا می دهد و برای بیماریهایی مثل سل،  انواع دمل و کورک، سرطان، ورم غده ها، عفونت غده ها لازم است و رژیمی که سرشار از میوه ها باشد کلسیم مورد احتیاج بدن ما را فراهم می آورد. فسفر فسفر ماده ای است که برای مغز و انرژی عضلات فوق العاده لازم وبرضد بیماریهای عصبی است. پرفسور بوشار میگوید: «بدون فسفر هیچ سلولی نمی تواند رشد کرده و افزایش یابد.» .منیزیممنیزیم در میوه ها بسیار است و وجود آن حرکات معده و رودهها را به ارسن.فعالیت میاندازد و عمل هضم را آسان و بهتر می کند، کار سلسله اعصاب  را مرتب می کند و از سرطان جلوگیری میکندپتاسیم پتاسیم برای قلب مقوی است و ادرار را زیاد میکند، عمل روده ها را  تقویت کرده مزاج و طبیعت را قلیایی میسازد. چینی ها و ژاپنی ها زیاد برنج می خورند و چنانچه میدانید برنج دارای املاح پتاسیک است، به همین جهت است که آنها کمتر به نقرس و رماتیسم مبتلا می گردند.سدیمسدیم کار روده ها را منظم میسازد.گوگرد گوگرد خون را ضد عفونی و تصفیه می کند برای عفونتهای داخلی ، بیماریهای پوستی و برونشیت مفید است.سیلیس استخوانها و رگها را محکم می کند و جریان خون را به فعالیت وامی دارد وراشیتیسم و تصلب شرایین را معالجه میکند. یدبرای کار غده ها و ترشحات داخلی بویژه ترشح غدهٔ تیروئید لازم است. ید ضد اسکوربوت بوده و ادرار آور است. بیماریهای لنفاتیسم، راشیتیسم (سستی استخوانها)، سفلیس و نقرس و رماتیسم را معالجه می کند آرسنیک آرسنیک نیرو و قوت می بخشد، از سل جلوگیری میکند. هنگامی که تب بر بدن وارد می شود مقدار زیادی آهن و املاح معدنی بدن ما تلف می شود، به همین علت اشخاصی که حصبه یا مخملک می گیرند باید زیاد میوه بخورند

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد