انجیر میوه ای سرشار از ویتامین های C , B ,A


انجیر میوه ای سرشار از ویتامین های C , B ,A

انجیر میوه ای سرشار از ویتامین های C , B ,A

 انجیر میوه ای است سرشار از ویتامین های C , B ,A، قند، چربی ازته، آهن، برم، منگنز، آهک و کلسیم. این میوه بسیار مغذی می باشد بخصوص خشک شده آن که بسیار سهل الهضم بوده مصرف آن برای کودکان و اشخاصی که از بستر بیماری برخاسته و دوره نقاهت را می گذرانند توصیه می شود (به ندرت ممکن است انجیر به طبع کسی سازگار نباشد).انجیر به علت داشتن پتاسیم، درجه قلیایی بدن را بالا برده و در دفع اوره و چربی خون بسیار مؤثر است.انجیر مخلوط با خرما، کشمش و عناب به چهار میوه نرم کننده سینه معروف اند.

سلامت موها

وجود گوگرد در انجیر باعث ازدیاد مو شده و از ریزش آن جلوگیری کرده و شوره سر را درمان می کند.

انجیر و سلامت دهان و دندان

انجیر باعث سفید شدن دندان ها و جرم گیری آن ها می شود و در ورم لثه موجب تسکین درد و رفع التهاب می گردد و بوی بددهان را از بین می برداین میوه تقویت کننده کبد است. انجیر تعرق بدن را زیاد می کند و برخی از سموم و مواد شیمیایی موجود در بدن با خوردن انجیر از بدن دفع می شوند.انجیر شیر مادر را افزایش می دهد و به دلیل اشتهاآور بودن و برخورداری از مقدار مناسب مواد مغذی مصرف انجیر برای کسانی که مایل به افزایش وزن هستند یا در دوره نقاهت بیماری بسر می برند گزینه مناسبی است. شیره انجیر نیز خاصیت دارویی برای برای از بین بردن زگیل ، میخچه و آثار جلدی دارد و داروی خوبی برای افسردگی می باشد.با وجود تمام خواص ذکر شده باید توجه داشت که مصرف زیاد این میوه تولید نفخ شکم و اسهال کرده و نیز برای بیماری چشم نیز مصرف آن توصیه نمی شود. از طرفی به دلیل میزان بالای قند موجود در انجیر، این میوه برای مبتلایان به بیماری دیابت مناسب نیست و در صورت تمایل بیش از دو عدد در روز نباید مصرف شود. میزان قند موجود در انجیر خشک ۳۰ تا ۴۰ درصد بیشتر از تازه آن است.

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد