خانه / مطبخ طب سنتی / انواع دسر با گریپ فروت
دسر گریپ فروت
دسر گریپ فروت

انواع دسر با گریپ فروت

انواع دسر با گریپ فروت

گریپ فروت و پرتقال

مواد لازم برای ۲ نفر:

یک گریپ فروت

۲ پرتقال

چند قطره عرق گیلاس

طرز تهیه: گریپ فروت و پرتقال ها را پوست بکنید و به تکه های کوچک ببرید. روی همه آنها چند قطره عرق گیلاس را بریزید. (هر پرس ۱۰۵ کالری)

گریپ فروت با عرق نیشکر

مواد لازم برای ۲ نفر:

یک گریپ فروت

۲ گیلاس مربایی

۲ قاشق قهوه خوری عرق نیشکر

طرز تهیه: گریپفروت را آماده کنید. (به همان طریقی که در دستور قبلی گفته شد) ۱ قاشق قهوه خوری عرق نیشکر روی آن بریزید و گیلاس ها را روی هر نیمه بگذارید. خیلی سرد مثل اردور یا دسر سرو کنید. (هر پرس ۶۵ کالری)

هلوی صدفی

طرز تهیه برای ۱ نفر:

در یک ماهیتابهٔ کوچک کمی آب بریزید تا جوش بیاید. هنگامیکه جوش آمد یک هلوی تازه را در آن به مدت چند دقیقه بیندازید. آن وقت خیلی راحت پوست هلو جدا می شود. گرم میل کنید. این هلو خیلی خوشمزه و قابلی هضم تر است. (هر پرس ۶۰ کالری)

نان خامه ای سیب با کمپوت

مواد لازم برای ۴ نفر:

۴ سیب

۲ سفیدهٔ تخم مرغ

پوست یک نصفه لیموترش

۲ قاشق قهوه خوری شکر

طرز تهیه: بدون پوست کندن سیب ها مارمالاد درست کنید و پوست نصفه لیموترش را اضافه کنید. هنگامیکه آماده شد، سفیده های تخم مرغ را بزنید و روی آن بریزید و به مدت لازم برای طلایی شدن در فر قرار دهید.(هر پرس ۷۸ کالری)

آلو خشک در پرتقال

مواد لازم برای ۲ نفر:

۱۰۰گرم آلو خشک

۱ پرتقال

آب ۱ لیموترش

۱ لیوان آب

طرز تهیه:

آلو خشک ها را به مدت چند ساعت در یک لیوان آب خیلی گرم خیس کنید. آنها را به همراه آبشان در یک ماهیتا به بریزید و به آن پرتقال تکه تکه شده را اضافه کنید. حدوداً نیم ساعت بگذارید بپزد. بسیار خنک سرو کنید و با برشهای پرتقال تزیین کنید. (هر پرس ۱۸۰ کالری)

telegram

همچنین ببینید

کلم بروکسل با فلفل قرمز

کلم بروکسل با فلفل قرمز در طب سنتی..!

کلم بروکسل با فلفل قرمز در طب سنتی..! کلم بروکسل با فلفل قرمز مواد لازم …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *