خانه / مطبخ طب سنتی / انواع سالاد در طب سنتی
انواع سالاد در طب سنتی
انواع سالاد در طب سنتی

انواع سالاد در طب سنتی

انواع سالاد در طب سنتی

سالاد جوجه

مواد لازم برای ۲ نفر:

۱ فنجان کلم رنده شده ۱ فنجان هویج رنده شده

۱ کرفس یا فلفل سبز تکه تکه شده

۱ قاشق قهوه خوری جعفری خردشده

۱ مشت سبزی نوع دیگر

۱۲۵ گرم جوجهٔ سرد پخته که به برشهای باریک تکه تکه کرده باشید

طرز تهیه:

همهٔ سبزیجات را با هم مخلوط کنید. آنها را با جوجه مخلوط کنید. جعفری را روی آنها بپاشید و سبزی دیگر را در اطراف آن بریزید و ۴ قاشق مایونز «کم کالری » روی آنها بمالید.

(هر پرس ۰ ۱۰ کالری)

سالاد فلفل

مواد لازم برای ۲ نفر:

 ۲ عدد فلفل سبز

۲ عدد گوجه فرنگی

۲ عدد پیاز

۲ قاشق جعفری خردشده

۲ قاشق قهوه خوری سس سرکهٔ مخصوص

طرز تهیه:

۲ فلفل سبز را روی آتش ملایم کباب کنید. تخمهایش را در بیاورید و به برشهای باریک ببرید. با سس سرکهٔ مخصوص مخلوط کنید. سپس آنها را در یک ظرف بریزید و دور آن را با برشهای گوجهفرنگی احاطه کنید. مجدداً تخمها و آبی را که در آنها موجود است با دقت بیرون بکشید. بعد با حلقه های پیاز یک تاج روی آنها درست کنید. سپس ججعفری خردشده را روی آن بپاشید (هر پرس ه ۲ کالری)

سالاد پیاز و گوجه فرنگی و جعفری

مواد لازم برای ۲ نفر:

۲ عدد گوجه فرنگی ورقه ورقه شده

چند شاخه جعفری یا هر نوع سبزی دیگر

۱ عدد پیاز بریده شده به حلقه های خیلی باریک

۲ قاشق مرباخوری سس روسی «کم کالری»

طرز تهیه:

لایه ای از جعفری در ظرف سالاد خوری درست کنید. حلقه های گوجهفرنگی و پیاز را به حالت متناوب بچینید. همه راس روسی بمالید. به سرعت سرو کنید و این سالاد را تا سر میز تکان ندهید.

(هر پرس ۵۰ کالری)

سالاد تخم مرغ و گوجه فرنگی

مواد لازم برای ۲ نفر:

۱/۲ سر کاسنی

۲ گوجه فرنگی تکه تکه شده

 ۲ عدد زیتون سیاه خردشده

۳ علاد تخم مرغ سفت برش داده شده

طرز تهیه:

کاسنی را بشویید، با برگهایش ته و دیوارهٔ ظرف سالاد خوری را بپوشانید. تخم مرغها و گوجهفرنگی ها را به حالت ورقه های متناوب بچینید (در حالیکه وسط ظرف را گود بگذارید تا در آنجا ۴ قاشق سس کالیفرنیایی با گوجهفرنگی بریزید). سالاد را تا سر میز تکان ندهید. روی آن را با زیتونهای سیاه تزیین کنید. (هر پرس ۱۰۸ کالری)

telegram

همچنین ببینید

شیرینی زردآلو

طرز تهیه چند دسر  خوشمزه 

طرز تهیه چند دسر  خوشمزه    شیرینی زردآلو 90 گرم برگه زردآلو ۳۵ گرم آرد …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *