قالب وردپرس درنا توس
خانه / مطبخ طب سنتی / انواع ویتامین ها و کاربرد های آن بر بدن..!
ویتامین ها
ویتامین ها

انواع ویتامین ها و کاربرد های آن بر بدن..!

انواع ویتامین ها و کاربرد های آن بر بدن..!

ویتامین ها

اینک اطلاعاتی در مورد ویتامینها به شما می دهیم. این اطلاعات باعث می شوند که اشخاص مسئول درستکردن غذای خانواده از ویتامینها بهترین استفادهٔ لازم را بکنند. ویتامین A این ویتامین، برای رشد، مراقبت از دید و مقاومت در مقابل عفونت لازم است.

این ویتامین در هویج، کاهو، اسفناج، کلمها، گیلاس، شیر، کره، زردهٔ تخم مرغ و روغن جگر ماهی یافت می شود. ویتامین B1 یا آنو لین: این ویتامین در پوست نازک گیاهان، نطفهٔ دانه ها، حبوبات، دل، جگر، قلوه و کله پاچه یافت می شود.

ویتامین B6 (انقباض عضله): در مخمر و عصارهٔ گیاهان خزه مانند یافت می شود.

ویتامین B12 (ضد کمخونی): اخیراً اثرش بوضوح در درمان کمخونی حتی در حد کشنده دیده شده است. طبق دستور پزشک باید مصرف ویتامین  در مخمر آب جو یافت میشود.

ویتامین C (یا اسید اسکوربیک): بیشتر از همه برای رشد طبیعی کودکان و تعادل جوانان لازم است. در بیشتر میوه ها، سبزیهای سبز و جگر یافت می شود.

ویتامین D2 و D3 (ضد راشیتیسم): در روغن ماهی یافت می شود.

ویتامین E (باروری): در زردهٔ تخم مرغ، حبوبات، کاهو، روغن جوانهٔ گندم و کلم یافت می شود.

ویتامین K (ضد خونریزی): در اسفناج، کلم و گل کلم یافت می شود.

ویتامین PP (ضد پلاگر): در گوشت کم چربی، جگر و جوانهٔ گندم یافت می شود.

مطلب پیشنهادی

شیرینی زردآلو

طرز تهیه چند دسر  خوشمزه 

طرز تهیه چند دسر  خوشمزه    شیرینی زردآلو 90 گرم برگه زردآلو ۳۵ گرم آرد …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *