اگر کبد شما بیمار است…


اگر کبد شما بیمار است…

اگر کبد شما بیمار است ...

 غیر از موارد بیماری حاد کبد (قولنج کبد، تشمع کبد) که غذای مخصوصی لازم دارد برای عدم کفایت مزمن کبد که یا مادرزادی بوده و یا بعداً به علل مختلف و پرخوری و غیره پیش آمده است دستورات لازم را می دهیم.آنچه توصیه می شود گوشت لاغر (گاو، گوسفند)، گوساله، جوجه، ماهی لاغر (قزل آلا و اقسام آن)، خمیر، برنج، بلغور، آندیو، کنگر فرنگی، هویج، پنیر تازه، سوخاری یا نان سرخ شده آنچه مجاز است لوبیای سبز، سیب زمینی، سالاد، شیر (بدون خامه)، تخم مرغ (اگر قابل تحمل باشد)، نان تازه، آب لیمو، نمک، فلفلآنچه ممنوع است گوشت غاز، اردک، بوقلمون، کبوتر، ماهی های چرب (مانند ماهی آزاد ساردین و...) کلم ،کیم قمری ، اسفناج، تمشک، گوجه فرنگی، چغندر، مارچوبه، سبزیجاتخشک، چربی حیوانی، پنیر کهنه و تخمیر شده، خامه، کره و یا روغن پخته، شکلات، سرکه، آب های قلیائی (مانند آبعلی و غیره)، مشروبات الکلی طرز تهیه و طبخ غذا هم به اندازه نوع غذا اهمیت دارد مثلاً استعمال سس (روغن داغ) و گوشت های کوبیده و ریز شده که با روغن پخته شده باشد مطلقاً ممنوع است و با گوشت باید سرخ شده یا کبابی باشد و سبزیجات بهتر است به شکل سالاد تهیه گردد،میوه جات نپخته به کلی ممنوع است و باید غذا را در ساعت معین بخورند و خوب بجوند و پس از هر غذا اقلاً نیم ساعت استراحت نمایند. نمونه غذای روزانه ظهر: زیتون، هویج رنده شده، فیله، سالاد فصل (با آب لیمو و روغن زیتون تهیه شده باشد)، پنیتر تازه، کمپوت شب:سوپ کدو، ماهی کبابی، اندیو، سیب که در اجاق پخته باشد.

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد