اھمیت سبوس گندم در تامین سلامت


اھمیت سبوس گندم در تامین سلامت

اھمیت سبوس گندم در تامین سلامت

پیش از آنکه خود غربی ها هم تحت تاثیر لابی صهیونیسم، مواد شیمیایی را وارد عرصه  زندگی خود سازند، همانند شرقی ها از سبوس گندم و برنج و شکر قهوه ای بهره می بردند و زمانی که همین غربی ها، همه چیز خود را در اختیار صهیونیست ها گذاشتند، رژیم غذایی خود را هم از روی جهل یا غرضی تغییر داده و به دست نشانده های خود نیز اموختند که سبوس گندم دورریختنی است و می توان از نان سفید و شکر و برنج سفید یعنی همان مواد طبیعی خوراکی از گندم تا برنج و غلات و حتی عصاره بدون فیبر میوه ها استفاده نمود و شرقی ها نیز با تقلید کورکورانه، تغذیه مدرن را جانشین تغذیه سنتی و معقولی و مفید خود نمودند و گرفتاری در امر تغذیه از همین نقطه آغاز شد:سوء هاضمه،ترش و نفخ معده،یبوست و چاقی و دیابت،ضعف اعصاب،بی خوابی،عصبانیت،ترشی روییاختلال در سیستم قلبی– عروقی،همه ریشه در معده و تخریب سیستم گوارشی دارد و سرانجام یک رشته اختلالات و عوارض زنجیرهای دیگر که درمان و داروهای شیمیایی را در پی داشته و همچنان دارد. ورود ضایعات نان بدون سبوس به سطل ها و کیسه های زباله و کپک زدن آن که خود نوعی قارچ است و بیماری زا، و تقدیم  نان های کپک زده به گاوها و گوساله ها خوردن  توسط حیوانات و گرفتاری و ابتلای آنها به ناراحتی های کبدی و آلوده شدن خون و شیر گوساله و گاو به اختلالات قارچی و میکروبی و استفاده ی شیرهای آلوده، محصول آن ها توسط آدمیان بخت برگشته و ابتلای آن ها به ده ها عوارضں ناشی از شیر و ماست های آلوده و فاسد.این کوتاه داستان غم آلود و مختصر به همین جا ختم می شود و واقعا تا به حال فکر کرده باید که چرا در میان خانواده ها و دختران و پسران جوان، این قادر از ریزش مو. جوش صورت، یبوست، چاقی، کاهش میل جنسی، زود انزالی و دیرانزالی و سرد مزاجی و ناتوانی های جنسی، چربی خون جدایی پوسته گندم یعنی سبوس، ماده ارزشمندی که عدم حضور آن در سیستم غذایی، انسان ها را به عوارض یاد شده دچار می کندعلاوه بران به دیابت و چاقی هم می افزاید! چرا؟ چون به اراده و میل خود «سبوس» را که حیاتی ترین جزه پیوسته  پوسته  گندم است، جدا می کنیم و دورمی ریزیم یا خیلی که ایثار می کنیم با هزینه های گزاف آن را به چارپایان می دهیم (تازه اگر به خاطر عدم رعایت ضرورت مکانیسم بهداشت، به چارپایان نان های کپک زده موصوف را برای نشخوار ندهیم!). زمانی نه چندان دور، نان ها مزه  خوبی داشتند، بوی نان، اشتها را از چندمتری تحریک می کرد، غدد درون ریز با انتشار بوی نان در فضا از خود رفلکس و عکس و العمل نشان میداد.با قرص یا تکه ای نان خالی، گرسنگی را پاسخ می دادیم، سیر می شدیم و تحرک پیدا می کردیم، عشقمان به بوی نان تازه برای استمرار حیات مادی تبلور داشتن ، نان را برکت خرا باور داشتیم و به تکه ها و خرده های آن به دیده  احترام می نگریستیم. اگر آن برکت خدا، چند روزی هم می ماند و بیات می شد، باز هم خوردنی بود. و اشتهاآور. در مقایسه بانان غربی ها بسیار مفتخر بودیم. که درصد مبتلایان به «سرطان کولون» به مراتب کمتر از انان است.متاسفانه در عرض چندسال نان های ما سفید و بی روح شده و همزمان که کارخانجات، سبوس را از آرد جدا کردند، برکت از سر سفره ها برداشتند و بیماری های ناشی از یبوست به شدت رواج یافت. جراحان داخلی، بویژه متخصصان بیماری های دستگاه گوارش سرشان شلوغ شد، هر روز قنادی ها شلوغ تر شد و خانم ها با دیدن جعبه های زیبای شیرینی، قابلمه های مخصوص کیک پزی خود را درون صندوقچه ها پنهان کردند و دیگر حتی یک بار هم تتورهای گلی خود را روشن نکردند و هیچ کسی هم به آن ها توجهی نکرد و غصه پنهان آن ها را نفهمید و ما چنان در رفتن بین این بیراهه اصرار میورزیم.هیچ کس نمیداند چه شد که ما دلباخته رنگ سفید و بی روح این نان ها و عاشق رنگ های شنگول منگول و زرق و برقی افزودنی های شیمیایی روی شیرینی ها شدیم. شیرینی های خامه ای که خامه اش پودر سفیده  تخم مرغ و ژل های روی شیرینی، پرورشگاه انواع قارچ ها، باکتری ها و ویروس ها است. عجب کلاه قشنگی به نام تمدن به ظاهر شیرین و در باطن حنظل مرگ آور چطور ممکن است که انسان با خوردن هر لقمه از نان، این برکت الهی، احساس مصرف یک سم مهلک را تجربه کند؟ آیامی دانید که بیش از ۵ میلیون دیابتی (بیماری قندی) درکشورمان وجود دارد و فکر می کنید چند درصد از ۵ میلیون نفر، علت اصلی بیماری شان از همین نان های سفید استغربی ها در تحقیقات اخیر اعلام می کنند:«نان سفید و سیب زمینی و برنج سفید عامل عمده پیدایش دیابت در افراد است». این ها همه مشکلاتی است اجتماعی که حال آن در گروه فرهنگ تغذیه  مردم جامعه است. مردم نیز در این فرایند بی تقصیر نیستند. وقتی دریافتند که نان های بی سبوس در افزایش بیماری های یاد شده موثر است با اصرار و تاکید از مسئولان بخواهند که ((سبوس)) وارد سیستم تولید نان کرده و نانواها را مجبور کتند تانان سبوس دار پخت کنند و برای تخمیر به خمیر نان ها، جوش شیرین نیافزایند.معده و روده و افزایش قند خون و کاهش انسولین و بدتر از همه گرفتار یبوست می شویم که دیگر مواد غذایی را درون روده ها نگه می دارد و عوارض وخیم را می آفریند. بنابراین عرضه  نان سبوس دار از مهمترین ارکان اشاعه  فرهنگ تغذیه صحیح در جامعه و درمان گرسنگی های پنهان بدن افراد است. در کنار آن نیز می توان به عرضه «نان جو»، «نان شاهدانه»، «نان زیره»، «نان شوید»، نان سیر، (نان شیرمال سیوس دار) ، (نان خرما) (نان آویشن) و سایر «نان های مفید» اقدام نمود و به تدریج مزاج و مذاق مردم را به این گونه نان ها آشنا ساخته و عادت داد تا در اینده نه چندان دور، شاهد سلامت روزافزون افراد جامعه باشیم.

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد