خانه / دمنوش های گیاهی شفابخش / با انواع دمنوش های میوه ای در طب سنتی آشنا شوید
دمنوش های میوه ایی

با انواع دمنوش های میوه ای در طب سنتی آشنا شوید

با انواع دمنوش های میوه ای در طب سنتی آشنا شوید

دمنوش های میوه ای

تمام دمنوش های میوه ای را در یک قوری چینی متوسط با آب جوش به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دم کرده و بعد از آماده شدن آن را صاف نموده و به مقدار لازم عسل به آن بیفزایید و به آرامی میل نمایید.

دمنوش های میوه ای

 

دمنوش کیوی: چای سبز  ۱ قاشق غذاخوری.  کیوی ۵ تکه.  دارچین یک تکه ۲ سانتی              

دمنوش آلبالو: سیب 5 تکه. آلبالو 15 عدد.  دارچین یک تکه 2 سانتی

دمنوش عناب: چای سبز  ۱ قاشق غذاخوری.عناب۶ عدد خرد شده.غنچه گل محمدی    5 عدد

دمنوش گل گاو زبان:سنبل طیب 1 قاشق مربا خوری.  گل گاو زبان 1 قاشق غذا خوری. عناب 10 عدد خرد شده

دمنوش غنچه گل محمدی:  چای سبز 1 قاشق غذا خوری.غنچه گل محمدی 7 عدد.آلبالو 20 عدد.

 

download-28

telegram

همچنین ببینید

شربت فواکه ضدتومورمغزی

شربت فواکه ضدبواسیر

شربت فواکه ضدبواسیر تصفیه کننده خون، پاک کننده کبداز اخلاط غیرطبیعی، ملین طبع وضدشقاق میباشد. …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *