با خربزه (Cucumis melo)به جنگ اگزما بروید….


با خربزه (Cucumis melo)به جنگ اگزما بروید….

با خربزه (Cucumis melo)به جنگ اگزما بروید....

خربزه (Cucumis melo)

اسامی عمومی دیگر: خربوزہ، قاوون، قلعاوی. نامهای علمی ديگر: کوکوميس ملو(Cucumis melo)jk-mnنام خانواده  : (Cucurbitaceae)نوع گیاه: ہوتهقسمت مورد استفاده: میوہ، دانه، ریشه.مواد متشکله موثر: میوه: پروتئین، کربوهیدرات، جربی، خاکستر، ویتامینهای A.B.B2C املاح معدنی (کلسیم، فسفر، آهن و مس). مغز دانه: اسیدهای چرب (اسید استئارات، پالمیتیک، اسید میریستیک، ارالیلونیک و اسیلهای لینولیک)، دانه: روغن ثابت، پروتئین و خاکستر،خواص درمانی : میوه افزون بر مصارف خوراکی ، به صورت خام در مصارف پزشکی به عناون مدر و نرم کننده .علاوه بر این در  استعمال خارجی در اگزماها مورد استفاده قرار می گیرد.h-b موارد استفاده در پزشکی سنتی ایران: اطبای گذشته میوهٔ خربزه را جهت استسقاء، یرقان و خارج کردن  سنگ کلیه مثانه  و  تخم آن را به عنوان باز کنندهٔ سد کبد، مدر بول، پاک کنندهٔ مثانه و روده، درد سینه وخشونت زبان و حلق، تب های حاد و سوزش ادرار و ریشه را به عنوان قی اور و مسهل توصیه می نمودند. مقدار و دستور مصرف: ریشه به مقدار ۱۰ -۵ گرم به صورت دم کرده، دانه یه مقدار ۱-۷ گرم به صورت دم کرده و دانه به مقدار ۱-۷ گرم به صورت خیسانده در یک فنجان.موارد عدم استعمال: ندارد. 123

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد