با خواص بی شمار پیاز آشنا شوید!!


با خواص بی شمار پیاز آشنا شوید!!

با خواص بی شمار پیاز آشنا شوید!!

پیاز

پیاز و بذر آن اثر مقوی در نیروی جنسی دارد و از آنجائی که دارای خواص زیادی می باشد توصیه شده است که نباید هیچ سفره ای خالی از آن باشد. پیاز از جمله مواد غذائی می باشد که به طور فراوان بصورت پخته و خام مصرف می شود. جالب است بدانید با اینکه پیاز به هضم غذا کمک می کند ولی خود آن کمی نفاخ می باشد برای جلوگیری از نفخ آن بایستی بعد از مصرف از مواد قندی (قند، شکر، نبات، آب نبات) و ... استفاده شود.خوراکی مزبور برای افراد مبتلا به قند خون علاوه بر این که ضرری نداردبلکه مفید نیز است. بنابراین این افراد هم برای تقویت نیروی جنسی و هم برای مقابله با دیابت می توانند از این خوراکی استفاده نمایند. مقدار خوراک پیاز تا ۱۰۰ گرم می باشد. لازم به ذکر است که برخی افراد نسبت به مصرف پیاز حساسیت دارند. این افراد بایستی یا باید از پیاز پخته شده استفاده کنند و یا اینکه بعد از خوردن آن کمی آب انار و یا سرکه میل نمایند. 

 خواص درمانی پیاز:

- پیاز به علّت داشتن فسفر ، کارهای فکری را آسان می‌ کند.- برای افرادی که دچار بی‌ خوابی  هستند، مفید است و در صورت مصرف زودتر خواب به سراغ آنها خواهد آمد.- پیاز، برای کودکان کم ‌رشد و پیرمردان ضعیف مفید است.- برای جلوگیری از خون دماغ می ‌توانید چند قطره سرکه را روی پیاز رنده شده بریزید و آب آن را در بینی بچکانید، تا از خونریزی جلوگیری نماید.- پیاز لثه‌ها را تقویت می ‌کند و رنگ چهره را روشن می ‌سازد.- پیاز سرشار از ویتامین‌های A  و B و C  می باشد ونیزدارای آهن، آهک، فسفر ، پتاسیم  ، سدیم  ، گوگرد، ید،سلنیوم، سیلیس و قند است که به طور مستقیم جذب بدن می‌ شود.- پیاز به علت داشتن گوگرد ضد عفونت خون است. وقتی گوگرد وارد خون و ریه‌ها گردد با عفونت‌های مجاری تنفسی، مانند آسم ، برونشیت و گریپ و غیره مبارزه می ‌کند.- یک پزشک هندی به نام مِنون در پی تحقیقات دو ساله ی خود در دانشکده ی پزشکی، دانشگاه نیوکاسل انگلستان، اعلام نمود که: پیاز خام، پخته و یا سرخ کرده از تشکیل لخته ‌های خون در رگ ها جلوگیری نموده و مانع از بروز سکته ی قلبی و مغزی  می ‌شود.- پیاز قادر است که کلسترول  و چربی های خون را کاهش داده و از انعقاد خون داخل رگ ها جلوگیری نماید.- پیاز قادر است خطر ابتلا به سرطان معده را کاهش دهد.- خوردن پیاز همراه با غذاهای چرب، مخصوصاً در مهمانی ‌ها یا مسافرت ها، سبب هضم چربی ها می شود.- در استعمال خارجی، پیاز پخته، تسکین دهنده ی سوختگی‌ها و بواسیر است.- مرهمی که از پیاز خام رنده شده درست می ‌کنند اگر به پایین شکم بگذارند، خروج ادرار را آسان می‌سازد و اگر بر روی پیشانی گذاشته شود سردردهای شدید نیمه ی ‌سر و سردردهای عصبی را آرام می‌کند.- تحریکی که در هنگام پوست کندن پیاز حاصل می ‌شود، دردهای شدید نیمه ی سر ( میگرن ) را بر طرف کرده و زکامی را که تازه شروع شده است از بین می ‌برد.- برگ‌ های سبز پیازچه که بیش تر هنگام بهار یافت می‌ شود، دارای مقدار زیادی ویتامین C است.- پیاز،تقریبا تمام خواص سیر را در معالجه ی فشارخون، مرض ‌قند، درمان بیماری کرمک و غیره را دارد.- مصرف پیاز پخته، باعث لینت یا نرمی مزاج می‌شود.- استفاده از پیازی که با چربی پخته شده باشد، برای دفع اخلاط چسبنده از سینه مفید است.- مصرف پیاز پخته با چربی برای رفع یبوست  و نفخ روده‌ها مفید است. برای این منظور پیاز را با ملایمت بپزید و در هنگام پختن به تدریج به آن کره اضافه نمایید و سپس مصرف کنید.- اگر ورقه‌های نازک پیاز در شیر، پخته و مصرف شود، برای درمان دردهای حاصل از قولنج روده‌ها و ناراحتی‌های شکم مفید است.- پیاز پخته، حبس البول و کم شدن ادرار را شفا می ‌دهد و ادرار آور خوبی است.- مصرف پیاز پخته به هر شکل که باشد برای رفع ناراحتی‌ های روحی مفید است.- مصرف پیاز پخته شده در سرکه، برای تقویت هاضمه، زردی (یرقان)  ، ورم طحال  و استفراغ صفراوی مفید است.- تخم پیاز طبیعت گرم دارد و خوردن ۴ تا ۵ گرم آن برای تحریک نیروی جنسی موثر است.- قرار دادن پیاز پخته و گرم در محل سوختگی و یا قرار دادن آن در محل بواسیر اثر شفا بخش دارد، زیرا خون را به طرف سطح پوست انتقال داده و از تجمع خون در رگ‌ های بواسیری می ‌کاهد.- اگر با آب پیاز چیزی روی کاغذ بنویسید، دیده نمی ‌شود ولی همین‌ که آن را گرم کنید و حرارت دهید، کلمات ظاهر می ‌گردد.

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد