با خوردن سیب دیگر نیازی به پزشک ندارید / قسمت اول


با خوردن سیب دیگر نیازی به پزشک ندارید / قسمت اول

با خوردن سیب دیگر نیازی به پزشک ندارید

 سیب، یکی از بهترین میوههای طبی است که هم عضلات و هم اعصاب را غذا می دهد سیب سرخ شیرین البته نسبت به سییب های دیگر امتیاز و خواص بیشتری دارد سیب، دهان را ضدعفونی می کند. اسید اوریک و دیگر سموم را که جمع شده اند حل کرده و غده های بزاق دهان و ترشحات اسید معدی را تقویت میکند، به همین جهت سیب برای  اشخاصی که در یک جا نشسته اند و حرکت نمی کنند بسیار مفید است. مصرف سیب برای اشخاصی که مبتلا به درد مفاصل، رماتیسم مزمن، نقرس، تبخال، چاقی، امراض ریوی و کبدی شده اند، تجویز می کنند. زیرا مصرف سیب در این گونه عوارض و بیماریها اعمال اعضا بدن را مرتب کرده و عمل کبد را در پاراتیفوئید اسهال خونی و اسهال ساده تحریک و تقویت می کند سیب، سنگ کیسه صفرا و کلیه ها را حل میکند.اگر سیب را موقع خواب بخورند به شرطی که بخوبی بجوند و فرودھند برای یبوست های مزمن و سخت فوق العاده مفید است، و پس از ندی عمل روده ها را به صورت طبیعی و عادی درآورده و یبوست را رفع می کند

نقش سیب در معالجهٔ امراض

چون سیب از لحاظ مواد قندی فقیر است مصرف آن برای اشخاصی که بیماری قند دارند تجویز شده است. در مورد کسانی که به بیماری اولسر معده مبتلا هستند تجویز شده است سیب را رنده کنند و مصرف کنند همانطور که دکتر لگرن در کنگره سیب شناسی گفته است: ((سبب نقش بزرگی در قسمت تغذیه بدن و معالجهٔ بیماریها، به عهده دارد و انجام تندرست بدهید زیرا سیب میوهای لذیذ و مغذی است. سیب را با پوست بشویید و در ماشین های آب میوه گیری بیندازید و آب شیرین و خوشمزه  آن را بنوشیدبرای تهیه ژله سیب باید این طور عمل کنید: سیبهای سرخ و شیرین را که طعم و آب آن بیشتر است انتخاب کنید و آنها را به طوری مساوی از که درست می کنید رنگ قشنگی میبخشد. این سیب را در آب بپزید ولی مقدار آبی که در این مورد مصرف می کنید برای هر نیم کیلو سیب یک لیوان است. و برای هر بیست عدد سیب یک لیموی بزرگ تازه را آب بگیرید و آب آن را به سیبها اضافه کنید، هنگام جوشیدن اگر لازم شد کمی آب به آن اضافه کنید تا از آبی که هنگام جوشیدن بخار می شود کم نیاید. وقتی سیبها پخته شد. (علامت پختن انها این است که در زیر فشار در مواقع انگشت له می شوند) آنها را در صافی بیندازید و بدون اینکه به آنها فشار دهید بگذارید آهسته آهسته آب آن گرفته شود آبی را که جمع می شود وزن کنید و معادل سه چهارم وزن آن شکر به آن اضافه کنید و آن را بیست دقیقه دیگر بجوشانید، سپس آن را در ظرف کرده و برای مصرف نگهداری کنید. از خود سیب هم آنچه را که مانده می توان مربا درست کرد و در این مورد باید آب نصف لیموی بزرگ تازه را در آغاز به آن اضافه کنید و هنگام برداشتن یک گردو کره را هم در آن بیندازید برای معالجهٔ تورم ریه ها و رودهها و دردهایی که منشأ آن رماتیسم است باید جوشانده سیب و شیرین بیان را مصرف کرد. برای تهیه این جوشانده باید دو یا سه سیب را چهار قطعه بکنید و با پوست یک ربع ساعت در یک لیتر آب بجوشانید و کمی شیرین بیان به آن اضافه کنید. برای معالجهٔ دردهای قولنج کلیه باید هر روز به مقدار زیادی جوشانده زیر را که به شرح زیر تهیه می کنید مصرف کنید: یک سیب را با پوست آن به چهار قسمت بکنید و نیم لیتر آب روی آن بریزید و دو ساعت بگذارید دم بکشد سپس آن را شیرین کرده و مصرف کنید. گرد پوست سیب به مقدار یک قاشق سوپخوری در یک فنجان آب ادرارآور، ضد اوره است. پوست سیب را خشک کرده و به صورت گرد در بیاورید با خوردن سیب دیگر نیازی به پزشک ندارید / قسمت دوم

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد