با سیب زمینی ترشی به رشد کودکان خود کمک کنید


با سیب زمینی ترشی به رشد کودکان خود کمک کنید

با سیب زمینی ترشی به رشد کودکان خود کمک کنید

 

سیب زمینی ترشی

سیب زمینی ترشی سرشار از ویتامینهای A و C بوده و مغذی تر از سیب زمینی است زیرا دارای مواد البومی زیادی  است مصرف سیب زمینی ترشی به کودکان در دوره ای که رشد میکنند و پیرمردان برای این که خوابشان زیاد شود توصیه شده است. همچنین مادران شیرده وقتی سیب زمینی ترشی بخورند شیرشان زیاد  می شود سیب زمینی ترشی دارای روغن های نباتی به شکل موسیلاژ (لعاب نباتی) است چون اعمال رودها را مرتب می کند مصرف آن برای اشخاصی که مبتلا به یبوست هستند مفید است همچنین برای اشخاصی  که مبتلا به سوء هاضمه و رماتیسم  هستند مطبوع و مفید است سیب زمینی ترشی دارای مقدار زیادی اینولین است چنان که  می دانید اینولین مادهٔ گرانبهایی است که فقط در بعضی از سبزیها بویژه درآرتیشو، کاسنی خودرو و شنگ وجود دارد سیب زمینی ترشی اصلا در امریکای شمالی بوده و در قرن هفدهم به   فرانسه آمد ولی کشت آن به وسیلهٔ پارامانیته معروف توسعه یافته است،اسامی گوناگونی از قبیل آرتیشوی کانادا یا اورشلیم، گلابی زمینی، پیاز افتابی  دارد سیب زمینی ترشی، نباتی زراعتی است که مقطع ریشه های آن  در  اسبها، گاوها و خرگوشها با اشتها و میل فراوان میخورند اگر آن را بپزند و به خوک بدهند خوک را فوق العاده چاق می کند.در صنعت از آن قند و الکل استخراج میکنند و برگهای سبز و تازهٔ .بهترین علوفه برای دامهاست معمولاً عامهٔ مردم نسبت به آن با نظر حقارت می نگرند و آن را غذای اشخاص فقیر می دانند و در طباخی خیلی کم آن را مورد استعمال قرار می دهند طعم آن انسان را به یاد طعم تند آرتیشو می اندازد و اگر در رستورانها کنید.ته آرتشیو را قیچی کنند و با سیب زمینی ترشی بپزند، هیچ کس نمی تواند پورهٔ س بین این دو فرق و تفاوتی بگذارد. البته علت عمدهٔ حقارتی که نسبت به سیب زمینی ترشی اعمال شود مربوط به طرز تهیهٔ آن است که اغلب نمی دانند چگونه آن را تهیه کنند، از طرف دیگر، تمام انواع سیب زمینی ترشی، برای خوراک انسان سیباً مناسب نیست و باید فقط نوعی از آن را که معروف به دوکی است و به همان شکل دوکې بوده وگلى رنگ است کشت کرد.برای راهنمایی خانم های خانه داری که می خواهند سیب زمینی ترشی  را بپزند نسخه هایی را در اینجا در دسترس آنها می گذاریم تا طبق آن عمل  کنند: برای پختن سیب زمینی ترشی نخست باید آن را در آب بشوید وبرس بزنید و اگر خواستید، خیلی نازک پوست آن را بکنید و بعد در آب ونمک آنها را بپزید. مدت پختن سیب زمینی ترشی در آب نمک از ۲۵ دقیقه  تا ۳۰ دقیقه بر حسب اینکه مواد اهکی ان زیاد یا کم است بیشتر طول نمیکشد.

سیب زمینی ترشی باکره

همان طوری که در بالا گفته شد سیب زمینی ترشی را در آب نمک بپزید وروی آن خرده نان و بعد جعفری خرد شده بریزید، کره را آب کنید و روی آن بپاشید

سیب زمینی ترشی

و سیب زمینی ترشی را پس از اینکه پختید به قطعات نازکی ببرید و در ظرف  سالادخوری بریزید تا سرد شود، وقتی سرد شد روغن زیتون، سرکه، جعفری فرنگی، جعفری معمولی، موسیر با پیاز را خرد کنید و به آن اضافه کنید

پوره سیب زمینی  ترشی

وقتی سیب زمینی ترشی پخت اندکی از آب آن را در ظرف نگه دارید و با آن آب سیب زمینی ترشی را له کنید و مثل تهیهٔ پورهٔ سیب زمینی به هم بزنید و کره را که مخلوط با جعفری خرد شده است به آن اضافه کنید.

سیب زمینی ترشی سرخ کرده

همان طوری که سیب زمینی پخته را سرخ می کنید و یا می پزید و سرخ می کنید سیب زمینی ترشی را هم در روغن سرخ کنید با سیب زمینی ترشی نوشابه هایی عالی تهیه می کنند که طرز تهیهٔ آن چنین است: هشت کیلو سیب زمینی ترشی را پوست بکنید و آن را به قطعات نازکی برید و آن را در صد لیتر آب مدت یک هفته بخیسانید و صد گرم مخمر ابجو را که در اندکی اب نیم گرم شل شده به ان اضافه  کنید، و همان وقت برگ نعنای سبز را در چهار لیتر آب دم کنید، دوباره صد گرم شکر و سی گرم مخمر آبجو را در اندکی آب نیم گرم حل کنید و به آن اضافه کنید و یک هفته بگذارید بماند تا تخمیر شود. بعد از یک هفته  هر دو م محلول را با هم مخلوط کنید  و با چوبی به هم بزنید  و مجددا دو روز  بماند و بعد آن را در ظرف بریزید زراعت سیب زمینی توجه بسیار و زمین مناسب با کود لازم میخواهد،  و به علاوه آفاتی دارد که اگر پیش آید هیچگونه محصول به دست نمی دهد، برعکس سیب زمینی ترشی، چنین آفاتی ندارد و در هر زمین فقیری رشد و نمو کرده و محصول خوبی میدهد

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد