خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی /  با شیر  چه چیزهایی میتوانید درست کنید ؟ / قسمت دوم
فوايد شير
فوايد شير

 با شیر  چه چیزهایی میتوانید درست کنید ؟ / قسمت دوم

شیر سیب

سیب شیرین : یک  عدد

شیر تازه : یک دسی لیتر

شکر یا عسل : یک قاشق قهوه خوری

سیب را رنده کنید و در شیر بریزید و با شکر و یا عسل شیرین کنید و مصرف نمایید. اگر دستگاه مخلوط کننده برقی «میکسور» دارید میتوانید به کمک آن این نوشابه را تهیه کنید.

نوشابه شیر سیب لاغر کننده است و کسانی که میخواهند وزن خود را کم کنند باید یک لیوان کوچک از آن را قبل از غذا بنوشند، به این وسیله معاده را ساکت و آرام خواهد کرد.

شیر انار

شیر: دو دسی لیتر

شربت انار: دو قاشق سوپخوری

شکر: کمی

تمام این مواد را باهم مخلوط کنید و بزنید تا خوب ترکیب شود. بعد، آن را در لیوان بزرگی بریزید و چند تکه یخ در آن بیندازید و مصرف کنید.

همین نوشابه را می توانید با شربت تمشک و انگور فرنگی هم تهیه کنید.

شیر زردآلو

زردآلوی کنسرو شده: ۲ تا ع عدد

آب زردآلوی کنسرو شده: یک قاشق سوپخوری

شیر: دو دسی لیتر

زردآلوها را ریزریز کنید، آب زردآلو و شیر را به آن اضافه نمایید، و در حالی که زردآلوها را له می کنید، شیر به آن اضافه نمایید.

اگر دستگاه مخلوط کننده برقی (میکسور) دارید، می توانید زردآلوی تازه را به کار برید و با همین دستور آن را تهیه کنید.

شیر عسل

شیر: دو دسی لیتر

عسل مایع : یک قاشق سوپخوری

آب لیمو : چند قطره

تمام مواد را باهم مخلوط کنید و با «تخم مرغ بهم زنی» آن را بهم بزنید. تا خوب مخلوط شود، و در ته لیوان چند تکه یخ بیندازید و شیر عسل را روی آن خالی کنید، و بهم بزنید و جرعه جرعه بنوشید.

لانگ میلک  با وانیل یا قوت فرنگی

مقداری بستنی وانیل دار یا بستنی توت فرنگی دار را با یک دسی لیتر شیر و آب معدنی گازدار خیلی سرد تهیه کنید.

بستنی را در لیوان بزرگی بریزید، بعد روی آن شیر، بعد آب معدنی را .پرکنید، و مصرف نمایید

شیرموز

موز رسیده : یک عدد

شیر: دو دسی لیتر

به کمک چنگال موز را له کنید و به صورت خمیر درآورید، بعد شیر را به آن اضافه کنید، سپس آن را بشدت بهم بزنید. اگر دستگاه مخلوط کننده برقی (میکسور) داشته باشید کار شما راحتتر خواهد بود. به جای موزمی توانید توت فرنگی یا تمشک را هم بکار برید.

شیر گلاسه

شیر گلاسه شیر مخصوصی است که در امریکا معمول شده و از آنجا به کشورهای دیگر دنیا رسیده است. با تهیه آن بدین ترتیب است: شیری که با مواد دیگر مخلوط شده باشد با مقداری بستنی مخلوط شود، و البته در این اختلاط بستنی و انیل دار یا بستنی ساده بهتر از انواع دیگر بستنی برای اختلاط شیر گلاسه است، ولی می توانید بستنی شکلات، توت فرنگی، و یا تمشک، را هم با آن مخلوط کنید. اختلاط هریک از این بستنیها با شیر گلاسه بستگی به ذائقه و انتخاب شخصی بزرگسال و خردسال دارد.

شیر اومالتین

بستنی ساده: مقدار لازم برای یک نفر

اومالتین: یک قاشق سوپخوری

شیر: دو دسی لیتر

مواد بالا را در مخلوط کننده برقی (میکسور) بریزید و با درجه متوسط آن را به حرکت درآورید. خوب که مخلوط شد. در لیوان بریزید و نوش جان کنید

شیرقهوه

بستنی ساده: مقدار معمولی بر ای  یک نفر

قهوه حل شدنی: دو قاشق کوچک چایخوری

شکر : یک قاشق قهوه خوری

ترتی:«الم برد.

شیر: دو دسی لیتر

تمام این مواد را در مخلوط کننده برقی بریزید و با درجه متوسط به حرکت درآورید تا خوب ترکیب شود. اگر مخلوط کننده برقی ندارید شیر و قهوه را مخلوط کنید و شکر را به آن بیفزایید و هم بزنید و بعد بستنی را در آن بریزید، و آنقدر بهم بزنید تا مخلوط یکسانی بدست آورید. و مصرف کنید. شیر گلاسه میوه ها را هم به همین ترتیب می توانید تهیه کنید.

شیر پونچ تخم مرغ

پونچ انگلیسی از پنج فارسی گرفته شده و مقصود از آن اختلاط پنچ ماده غذایی به صورت نوشابه است. برای تهیه شیر پونج  تخم مرغ باید این مواد را تهیه کنید

زرده تخم مرغ یک عدد

شکر یاعسل  :یک قاشق  قهوخوری

گلاب : یک قاشق قهوه خوری

– شیرگرم: دو دسی لیتر

عسل و زردهٔ تخم مرغ را بزنید تا خوب مخلوط شود. گلاب انتخابی را در حالی که بهم می زنید در آن بریزید. بعد شیر گرم را به آن اضافه کنید، و در فنجان هایی که قبلا گرم کرده اید، شیر پونج تخم مرغی را بریزید و برای

مهمانان بیاورید.

پونچ در ظرف سوپخوری

هشت تخم مرغ و چهار قاشق سوپخوری شکر، و آب دو پرتقال بزرگ را مخلوط کنید و با تخم مرغ زلی بشدت بهم بزنید و یا آن را در مخلوط کننده برقی بریزید و با درجه تند آن را به حکت درآورید و بعد خلال پوست تازه پرتقال را که رنده کرده اید و ریزریز شده است به آن اضافه کنید.

یک لیترولیم شیر را با پنج عدد میخک که از ادویه معطر است، در ظرف بزرگی، روی آتش بجوش بیاورید. بعد میخک ها را درآورید و دو ملاقه از شیرگرم را روی مخلوط تخم مرغ بریزید و آن را بهم بزنید و بعد آن را در بقیه شیر مخلوط کنید و در حالی که آن را بهم میزنید، روی آتش بگذارید، و دائماً بهم بزنید. همینکه بجوش آمد آن را از روی آتش بردارید و در ظرف سوپخوری بزرگی بریزید، و یک قلم دارچین را در آن بیندازید و سفر سفره بیاورید و با این مسوپ ابتکاری خود همه را غافل گیرکنید.

کنجاله جو سیاه با میوه

کنجاله جو سیاه (فلوکون آوان): صد گرم

شیر : یک لیتر

خلال پوست لیمو:کمی

خلال بادام: چهل گرم

شکر: کمی

خامه تازه : کمی

زنجبیل کوبیده: یک گرد (محتوی دو انگشت)

میوه های فصل: یک کیلوگرم

شکرووانیل: یک پاکت

کنجاله جو سیاه را با شیر مخلوط کنید تا مایع سفتی بدست آید. شکر و ائیل دار و خلال پوست لیمو را به آن اضافه کنید و در یخچال بگذارید تا خنک شود. بعد آن را در بشقاب بریزید.

خلال بادام را با شکر در تا به سرخ کنید، و آن را با مخلوط کنجاله ترکیب کنید، و شیر را به آن اضافه نمایید. میوه های تازه را هم مخلوط کنید و آن را در ظرف سالاد خوری بزرگی بریزید. خامه را بزنید تا سفت شود و روی آن بریزید و کمی شکر و یک گرد زنجبیل کوبیده را به آن اضافه کنید. بعد هر کدام از این مخلوط ها را سر میز بیاورید تا هرکس به اندازه ای که میخواهد از آن بردارد و مصرف کند.

با شیر  چه چیزهایی میتوانید درست کنید ؟ / قسمت سوم

telegram

همچنین ببینید

بیماری پلاگر

از بیماری پلاگر چه میدانید؟!

از بیماری پلاگر چه میدانید؟! پلاگر پلاگر (به انگلیسی: Pellagra) یک نوع بیماری است که …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *