قالب وردپرس درنا توس
خانه / مطبخ طب سنتی / با طرز پخت خورش کنگر در طب سنتی آشنا شوید!!
با طرز پخت خورش کنگر در طب سنتی آشنا شوید!!
با طرز پخت خورش کنگر در طب سنتی آشنا شوید!!

با طرز پخت خورش کنگر در طب سنتی آشنا شوید!!

با طرز پخت خورش کنگر در طب سنتی آشنا شوید!!

خورش کنگر

مواد لازم:

مواد لازم برای تهیه «خورش کنگر» به شرح زیر است:

گوشت خورشت گوسفندی500گرم

مغزلیمو عمانی 4 قاشق غذاخوری

لوبیا قرمز 300 گرم

سبزی خورشتی 1 کیلو گرم

پیاز متوسط  1 عدد

کنگر۵۰۰ گرم

سیر2 حبه

هل، دارچین، زردچوبه، فلفل و زنجبیل، ۲ قاشق مرباخوری

نمک به مقدار لازم

طرز تهیه خورش کنگر:

خورش کنگر دقیقاً مثل خورش کرفس تهیه می شود، با این تفاوت که ابتدا کنگر را پاک کرده و شسته و به مدت ۱۵ دقیقه در آب سرد قرار می دهیم تا تازه و ترد گردد، سپس با چاقوی تیز، خار آن را به طور کامل از دو طرف جدا می کنیم. اکنون کنگر را در اندازه های ؛ سانتیمتری خرد کرده و به غذا اضافه می کنیم و صبر می نماییم تا جا افتاده و آماده شود. این غذا بسیار خوشمزه است. با توجه به این که کرفس یک سبزی فصلی است، سعی کنید در فصل بهار، هرهفته ۲ بار از آن مصرف کنید.

این مقدار غذا برای ۱ تا ۷ نفر کافی است.

مطلب پیشنهادی

شیرینی زردآلو

طرز تهیه چند دسر  خوشمزه 

طرز تهیه چند دسر  خوشمزه    شیرینی زردآلو 90 گرم برگه زردآلو ۳۵ گرم آرد …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *