بخوانید اطلاعاتی درباره سر طان ها / قسمت دوم


بخوانید اطلاعاتی درباره سر طان ها / قسمت دوم
در سالهای اخیر دانشمندان و محققان در پی بدست آوردن خواص اسرارآمیز دیگری در گیاهان و مواد خوراکی هستند که به عقیده آنها هر یک از گیاهان و خوراکیهای گیاهی دارای اثرات اعجاب انگیزی در سلامتی انسانها بوده و در مبارزه با بیماریهای صعب العلاج نقش مؤثری دارند.فعلا آن فاکتورهای مؤثر گیاهان دارویی را به نامهای X FactorS و FOOd FactorS مینامند. تلاش اخیر دانشمندان در این است که دریابند و بدانند چگونه و به چه ترتیبی مواد شیمیایی طبیعی موجود در گیاهان برای مبارزه با بیماریهای مختلف آمادگی دارند مثلا یکی از عوامل اسرارآمیز به نام کارت فاکتور CarrOt faCtOr در ترکیبات هویج و سایر گیاهان وجود دارد که موجب ازدیاد مقاومت سلولهای آسیب دیده بدن می شود که در هویج وجود دارد و در سرطانهایی که مربوط به سیگار کشیدن است اثرات شایانی دارد . مطالعات نشان داده افرادی که از غذاهای هویج دار و به طور کلی از گیاهانی که دارای ماده کاروتنوئید می باشند، استفاده میکنند در قبال سرطانها مصون تر هستند حتی جگرکه دارای ویتامین A میباشد معتقدند که ضد سرطان می باشد.دانشمندان نشان داده اند که هرجا رژیم غذایی غنی از سبزیجات وجود داشته باشد سرطان در انجا کمتر است (بخصوص سرطان معده، ریه ، مری ، کلون رکتوم و مثانه ).گیاهانی که دارای رنگ نارنجی تیره و یا سبز تیره هستند این خاصیت در آنها بیشتر است. در سبزیجات و میوهجات مقدار زیادی ماده مؤثره وجود دارد که به نام کاروتنوئید نامیده میشود. این نوع که از پانزده دسته تجاوز می کند فقط ده درصد آنها پس از جذب به ویتامین A تبدیل می شود که بر علیه سرطان مؤثراست .نوع بتاکاروتن از نظر نوع سرکوبی سرطان بالاترین حد قدرت را داشته است.بتاکاروتن سرکوبگر در هویج بخصوص هویج فرنگی که نارنجی تیره رنگ است، سیب زمینی شیرین، کدو حلوایی ، اسفناج و کلم برگی ایرانی و سایر سبزیهای تیره رنگ وجود دارد. اگر روزانه یک فنجان هویج رنده شده میل شود در حفظ سرطان ریه اثرات بسیار خوبی خواهد داشت .برای آشنایی به اهمیت مواد مؤثره گیاهان بر روی سرطان به تجزیه و تحلیل چندتای آنها اشاره می شود. ۱- هویج و ترکیبات شیمیایی آن:بطورکلی در هویج از نظر ماده مؤثره موادی چون : پرولیدین، دوسین ، دوکوسترین ، اسانسی شامل لیمونن، پینن، سینوال، و در تخم آن اسیدماتیک رتیک و آسارون، بیزابول، آلفا، بتا گاما کاروتن، یک اسانس روغنی به نام کاروتال، نشاسته ، کلسیم، پتاسیم، فسفر، آهن، هیدراتهای کربن، ویتامین A نیاسین، ریبوفلاوین، در هر ۱۰۰گرم ۰۰۰۵/ میلیگرم ارسنیک وجود دارد. تانن و ساپونین در هویج یافت می شود. پروتو الکالوئید از اسانس روغنی ان ژرانیول بدست امده است .۲- سیب زمینی و ترکیبات شیمیایی آن:بطور کلی در سیب زمینی مواد مؤثری چون : قند ۱۰٪، فکول ۱۵٪ (نشاسته سیب زمینی ) مقداری مواد چرب ایپومائین pOemaene|ا فیتو سترول ،کاروتن ، کلروژنیک اسید و ویتامینهای A و B و C وجود دارد در گزارش آمده است که در پیچکهای گیاه و غده های سیب زمینی مواد قارچ کش و باکتری کش و یک ماده متبلور مؤثر بر ضد جرمهای گرم منفی وجود دارد. در سیب زمینی پروتئین ، مواد چرب، هیدراتهای کربن (قند و نشاسته ) کلسیم، فسفر، آهن، سدیم، پتاسیم، ویتامین A و ریبوفلاوین ون ۳- کدو حلوایی  CuCurbta maxina -وترکیبات شیمیایی ان :ساپونین، کوکوربیتین، لوتئین وجود دارد. از تخم آن رزینی که خاصیت کرم کشی دارد بدست آمده است. ارسنیک، ویتامین C و در تخم آن یک ماده رزینی و فیتو ستارین و سالیسیلیک اسید وجود دارد. از تخم آن گلوبولین متبلور بدست می آید که میتواند جانشین ادستان ECleStenشود. در کدو حلوایی به طور خام پروتئین، چربی، مواد قندی ، ئیدراتهای کربن، کلسیم، فسفر، آهن، سدیم، پتاسیم، ویتامین A، تیامین،ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین C یافت می شود. ۴- اسفناج و ترکیبات شیمیایی آن: در برگ آن مقدار قابل ملاحظه ای ویتامین PP یا نیکوتین آمید (ویتامین PPکه نیاسین نیز گفته می شود و از گروه ویتامین B است) موجود است. ید، لسیتین، کلروفیل، کاروتن، و در برگهای آن ارسنیک، اکسالیک اسید، ساپونین در تخم جوانه زده و در جوانه های آن مقداری آنزیمهای جنتو بیاز، سلوبیاز و لیکن از یافت می شود. اپسیناسین که ترشحات هاضمه ای را تحریک می کند. به علاوه دارای اسید فولیک و اسید فسفریک و کلسیم، آهن و فسفر است. پروتئین، چربی، ئیدراتهای کربن، کلسیم، فسفر، آهن، سدیم، پتاسیم، ویتامین A، تیامین، ریبوفلاوین ، نیاسین، ویتامین C و بطورکلی اسفناج از نظر ویتامین A.B.Cو e .آهن غنی است ۵-گندم، چون دارای سبوس زیادی است و مواد فیبری یا سلولزی آن زیاد است بر روی سرطان پستان و پلیپهای معده مؤثر است. ۶- ضد حساسیتها، نظریه جدید دانشمندان این است که سوپ جو ضد حساسیت است. ۷- کلم: در کلم ماده ای به نام سولفورافان وجود دارد lf OrafanلاS که ضد سرطان پستان است. ۸- گوجه فرنگی : در گوجه فرنگی ده هزار فی توکی میکال وجود دارد. عامل ضد سرطان آن اسید کماریک و اسید کلروژنیک است. این اسیدها از اسیدنیتریک و قسمتی از آمین یک پروتئین ماده ایمیسازند به نام نیترازامین، این ماده دور نیتریتها را میگیرد و نمی گذارد با آمینها ترکیب شود و از بدن آن را خارج میکنند و نمیگذارند سرطان به وجود آید.۹-لوبیا چینی یاسویا: در آن ماده ای وجود دارد به نام ژن ستئین Genisteine که نمیگذارد سلول اولیه سرطان از عروق مویینه اکسیژن بگیرد.۱۰ - گل کلم : دارای ماده ایست به نام ایندل و کاربینول Carbinol واYndO که از هورمون استروژن که سرطان به وجود میآورد جلوگیری میکند.۱۱ - پیاز و سیر : دارای آلیلیک سولفید هستند. این ماده گروهی از آنزیمها را فعال می کند. که عوامل سرطانزا را سد می کنند و مانع چسبیدن مولکولهای سمی به هسته DNA می شوند و نمی گذارند سرطان به وجود اید.۱۲ - زردچوبه : در زردچوبه ماده ای وجود دارد که کار پیاز و سیر را همانطور که گفته شد انجام  می دهد   دانشمندان معتقدند که پروتئازاینهای بی تورز مانع کنده شدن پروتئین ویروسها می شود  تا زمانی که پوشش پروتئینی آنها از بین نرفته قادر به بیماریزایی نیستند. میوهجات و گیاهان که حاوی مقدار زیادی پروتئازاینهای بی تورز میباشند مانع بسیار خوبی برای جلوگیری از سرطانها می باشند . بخصوص سویا که یک فرآورده غلیظ آن صددرصد بر علیه ویروسها و سرطان مؤثر است. بخوانید اطلاعاتی درباره سر طان ها / قسمت اول

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد