قالب وردپرس درنا توس
خانه / درمان دیابت / برای درمان دیابت (قند) از مواد غذایی استفاده کنیم؟
دیابت
دیابت

برای درمان دیابت (قند) از مواد غذایی استفاده کنیم؟

برای درمان دیابت (قند) از مواد غذایی استفاده کنیم؟

۱. روی به تولید انسولین در بدن کمک می کند در نتیجه کسانی که بیماری قند دارند نیاز بیشتری به روی دارند.

۲. کمبود نمک در بدن باعث بیماری قند میگردد.

۳. کسانی که قند دارند از میوه هایی که حاوی مس هستند بیشتر استفاده کنند.

4-منیزیم از پیشرفت مرض قند جلوگیری می کند.

کسانی که قند دارند میباشد از مواد غذایی حاوی ویتامین P  استفاده کنند. ویتامین P در گندم سیاه، پرتقال، لیمو، گیلاس و… وجود دارد.

۷. ارزن را تفت داده سپس آرد نموده هر صبح یک قاشق چایخوری میل کنند.

۸. برنج کمتر مصرف کنند.

۱۰. کسانی که دیابت دارند ۳ گرم تخم کتان را در ۱۰۰ سی سی آب جوش دم کرده روزی ۳ فنجان بنوشند.

۱۱. لوبیا دارای انسولین گیاهی می باشد و کسانی که دیابت دارند نباید لوبیا را شب قبل خیس نموده سپس بپزند و به طور کلی هیچ یک از بقولات را قبلاً خیس نکنند. ۱۲. برای پائین آوردن قند خون غلاف لوبیا سبز را در آب جوشانده سپس آن را همراه آبش میل کنند. ۱۳. کسانی که بیماری قند دارند از خوردن کنسرو لوبیا خودداری کنند. ۱۶. هر صبح یک قاشق مالت جو میل کنند.

۱۵. ماش باعث افزایش ترشح انسولین در بدن میگردد.

مطلب پیشنهادی

توصیه های مهم غذایی

توصیه های مهم غذایی چیست؟!

توصیه های مهم غذایی چیست؟! توصیه های مهم غذایی  خوردن دارچین برای زنان باردار و …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *