برنامه پایین اوردن کاهش کلسترول به صورت طبیعی /قسمت اول


برنامه پایین اوردن کاهش کلسترول به صورت طبیعی /قسمت اول

برنامه پایین اوردن کاهش کلسترول به صورت طبیعی 

 راه های مختلفی برای پایین اودن طبیعی وجود دارند. بدیهی است که رژیم غذایی باید رژیمی معقول باشد. اما اگر نتوانستید تنها از طریق رژیم غذایی کلسترول خود را به عدد سحرآمیز ۲۰۰ برسانید خودتان را نکشید! بررسی نوزده تحقیق کنترل شده نشان داد برنامه غذایی استاندارد بهداشتی" پیشنهادی انجمن قلب آمریکا، کلسترول را تنها ۳ درصد کاهش میدهد. این رقم، مقدار قابل ملاحظه ای نیست. در عوض، پیروی از رژیم مدیترانه ای  هر چند ممکن است باعث کاهش کلسترول نشود ولی به احتمال قریب به یقین از حملات قلبی پیشگیری میکند. پسی چه باید کرد؟ در زیر به راهکارهایی برای حفظ سلامت قلب اشاره می کنیم.الیاف گیاهی (فیبر بررسی ۶۷ تحقیق کنترل شده، وجود رابطه میان مصرف الیاف گیاهی حل شدنی و کاهش اندک، ولی بسیار مهم، کلسترول تام و کلسترول مضر را تأیید میکند. مکانیسم این عمل بر ما را پوشیده است، اما شواهد روشنی دال بر این که افزودن الیاف گیاهی به برنامه غذایی حافظ سلامت است وجود دارد. چاره ای ندارید جز این که چیزی به نام اسفرزه را دوست داشته باشیداین گیاه که به اسفرزه تخم مرغی نیز معروف است قادر است کلسترولمضر و تام را ۵ تا ۱۵ درصد کاهش دهد  پکتین این فیبر قابل حل، در دیواره سلولهای گیاهی یافت می شود، تهیه کنندگان کنسروهای خانگی خوب میدانند که ژله یا مرباغلیظ نمی شود مگر این که میوهای که برای تهیه مربا مصرف می شود حاوی پکتین فراوان باشد و یا خود به آن پکتین بیافزایند. براساس مطالعات انجام شده بر روی حیوانات پکتین میتواند موجب کاهش کلسترول شود. اما در مورد انسان، تحقیقات کنترل شده چندانی در این زمینه انجام نگرفته است. یکی از پزشکان محبوب ما به نام دکتر تی ارونالوداگ مصرف روزی ۵ تا ۱۰ گرم پکتین یعنی همان مقداری که با خوردن ۲ عدد سیب تأمین می شود را توصیه میکند. یک راه دیگر، مصرف پکتین بنفش است در یکی از این دستورها مصرف مخلوطی از ۲ قاشق چایخوری سرتو (که در قسمت کنسروهای هر مغازه خوار و باری یافت می شود) و در حدود ۸۵ میلی لیتر آب انگور قرمز روزی دو یا سه بار پیشنهاد شده. آب انگور یک خاصیت دیگر نیز دارد: به نظر میرسد در حفظ سلامت قلب نیز مؤثر باشد. صمغ گار از صمغ گار هم مانند اسفرزه به عنوان نوعی ملین حاوی الیاف گیاهی استفاده میشود. در مورد این گیاه نیز نوشیدن آب زیاد، همراه آن بسیار مهم است. زیرا در غیر این صورت به یک توده ژلاتینی حجیمی تبدیل شده، موجب انسداد مری یا روده میگردد. این گیاه کلسترول را به میزان ۷ تا ۱۵ درصد کاهش میدهد. مقدار مصرف آن به طور متوسط ۵ تا ۱۵ گرم است. این گیاه را میتوان در بسیاری از غذاهای فاقد چربی (مانند سس سالاد، ماست یخی و بستنی) نیز یافت. اما توجه داشته باشید: اگر در حال مصرف داروی مرض قند متفورمین" هستید، صمغ گار ممکن است از میزان جذب آن بکاهد.ویتامین هابا یاسین قبل از ساخته شدن لووستاتین، زوکور، لیبیتور، پراواکلا، لسکلا ، بیکلا" و لوپیدی یا سایر داروهای گران قیمت پایین آورنده کلسترول تام و کلسترول مضر نیز وجود داشت.برنامه پایین اوردن کاهش کلسترول به صورت طبیعی /قسمت دومبرنامه پایین اوردن کاهش کلسترول به صورت طبیعی /قسمت سوم

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد