به سرشار از املاح آهکی و تانن


به سرشار از  املاح آهکی و تانن

به سرشار از  املاح آهکی و تانن

به

به ، سرشار از ویتامین B 3 Α دارای املاح آهکی و تانن است و برای  اشخاصی که ضایعات ریوی دارند. فوق العادده مفید است و به همین به را کمتر خام میخورند، و اگر بخواهند آن را خام بخورند باید آن را رنده کنند و یک قسمت آن را با سه قسمت سیب مخلوط کرده و خامهٔ شیرین به آن بزنند و مصرف کنند. اگر به را قطعه قطعه کنند و در آب بجوشانند جوشانده ای مقوی به دست میدهد که در عین حال قابض است، و در مواردی که عمل هضم به زحمت صورت میگیرد و اسهال های سبکی در اثر بی حالی و تنبلی روده ها پیدا می شود مصرف می گردد. اگر آب به را بگیرند و هموزن آن را شکر اضافه کرده و بجوشانند تا به قوام آید شیرهای را به وجود خواهد آورد که در ورم شدید روده فوق العاده مفید خواهد بود.   بچه هایی که ناتوان هستند و یا اشخاصی که مبتلا به اختلالات ریوی شده اند و یا اینکه روده های انها  خوب کار نمی کنند  باید ژله ای را که در  اورلئان به طرز مخصوصی میسازند و به نام کوتی نیاک  معروف است مصرف کنند داروی کلاسیک ورم روده آب برنج است که از جوشاندن یک مشت برنج در دویست و پنجاه گرم آب به دست می آید و باید برنج در آب آنقدر بجوشد که به اندازهٔ یک فنجان بشود.ولی اگر به این آب یک قاشق سوپخوری ژله به آن اضافه کنند خاصیت و اثر آن چند برابر کاملتر خواهد شد.طرز تهیه ژله به، چنین است: به های خیلی رسیده را انتخاب کنید و با یک پارچهٔ ضخیم کرکهای روی پوست آن را پاک کنید.بعد با کاردی که اینوکسیدابل باشد آن را به چهار قسمت کنید، دانه و پلیشه آن را در آورید، ولی یک قسمت از دانه های به را حفظ کنید و درپارچه ای نازک بسته و آن را نگهدارید تا در وقت لازم آن را ببیندازید بپزد. بعد آن چهار قسمت بزرگ را به تراشه ای نازکی در آورید و آن را در ظرفی با کمی آب روی آتش ملایمی بگذارید تا بخوبی پخته و له شود، به طوری که وقتی انگشت روی آن گذاشتید فرو رود. بعد از اینکه به ها خوب پخت، آن را در پارچه بریزید و فشار دهید تا آب آن خارج شود سپس این آب را با شکر (مقدار شکر پنجاه گرم در مقابل یک لیتر آب است) مخلوط کنید و بگذارید نیم ساعت آهسته آهسته بجوشد و کف آن را موقع جوشیدن بگیرید. پختن آن وقتی تمام شده که اگر قطره ای از آن را توی بشقاب بریزید فوراً منعقد شود، در این صورت آن را از روی آتش بردارید و در کوزه بریزید و فردای آن روز در آن را ببندید بدین ترتیب ژله به را به دست آورده اید . دم کردهٔ شکوفهٔ به سرفه را آرام می کند در نیم گیلاس آب به اگر دانه های به را که کوبیده شده باشد اضافه کنند شیرهای به دست میدهد که برای رفع ورم سرماخوردگی، سوختگی، ترک خوردگی پوست و همچنین بواسیرهای متورم استعمال میگردد. این شیره دارای لعاب چسبناکی است که معروف به باندولین است، زیرا مادربزرگهای ماموهای خود را با آن لعاب می زدند تا بخوبی بتوانندبه هر شکلی خواستند ببافند امروز هم لعاب هسته به در این مورد استعمال می شود.  دم کرده شکوفه به که تازه و یا خشک شده باشد به مقدار سی گرم دریک لیتر آب سرفه را آرام می کند. اگر این دم کرده را با عرق بهار نارنج مخلوط کنند و بیاشامند بزودی بخواب عمیق و راحتی فرو خواهند رفت. برای رفع چین های صورت مدت پانزده روز پوست به رادر کمی عرق بخیسانید و پس از آن صورت خود را با این محلول مالش دهید. همه با به، مربا و کمپوت درست می کنند و برای درست کردن آن باید به را برش برش کرده و در مقدار کمی آب آن را پخت، پس از آن به اندازهٔ وزنش شکر در آن ریخت و دوباره نیم ساعت روی آتش آن را با شکر جوشانید.البته در این مورد اگر مربای  به را با شکر زرد تصفیه نشده بپزید مواد غذایی آن زیادتر خواهد شداین مربا دارای ویتامین تانن است که قبض کننده است و بعد از فعل و انفعال ترشی خون را خنثی میکند.همین طور پپتینی دارد که انعقاد خون را زیاد کرده و از خونریزی  جلوگیری می کند.این مربا برای اشخاص مسلول و تمام کسانی که به اختلالات ریوی مبتلا هستند و همچنین کسانی که به بیماری روده و یا بواسیر مبتلا شده اند فوق العاده مفید است. به دارای ویتامین A است و این ویتامین ویژهٔ تجدید جوانی است، همچنین ویتامین B دارد که این ویتامین در تعادل اعصاب نقش بزرگی را  بازی می کند این میوه دارای مواد سفیده ای و قند نیز است که از این جهت هم .دارای خواص غذایی مهمی است اگر سه یا چهار به را قطعه قطعه کنند و بیست یا سی دقیقه در یک لیتر آب آن را بجوشانند جوشاندهای که به دست میآید برای معده و روده ها فایده فوق العاده دارد اغلب این جوشانده را برای شستن راست روده و یا اسهالهای طولانی یا رحم زنان نیز به کار می برند.

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد