خانه / مطبخ طب سنتی / بورانی کنگر در طب سنتی
بورانی کنگر
بورانی کنگر

بورانی کنگر در طب سنتی

بورانی کنگر در طب سنتی

مواد لازم

کنگر پاک کرده یک کیلو

ماست نیم کیلو

روغن 100گرم

نمک به میزان لازم

طرز تهیه

تیغ های ریز کنگر را با قیچی بگیرید آن را شسته در ظرفی بریزید روی حرارت گذاشته کمی آب و نمک درون آن بریزید تا کنگرها بپزند و آب آنها خشک شود. کنگر را در روغن کمی سرخ کنید، بعد ماست را که چکیده کرده اید (زیاد سفت نشود) را با کمی نمک و فلفل مخلوط کنید روی کنگرها را با ماست بپوشانید.

telegram

همچنین ببینید

شیرینی زردآلو

طرز تهیه چند دسر  خوشمزه 

طرز تهیه چند دسر  خوشمزه    شیرینی زردآلو 90 گرم برگه زردآلو ۳۵ گرم آرد …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *