بیماری دیابت ؛ علل ایجاد تا درمان 


 بیماری دیابت ؛ علل ایجاد تا درمان 

 بیماری دیابت ؛ علل ایجاد تا درمان 

 

عوامل ایجاد با تشدید کننده:

کمبود «پتاسیم، روی، منگنز، کلسیم، ویتامین های K - C - B۳)» عدم ترشح کافی انسولین کافی توسط لوزالمعده، چاقی، پرخوری، قند، شکلات، شیرینی، فقدان تحرک بدنی، عسل تقلبی، ضعف، ناراحتی های روحی، بعضی بیمار عفونی، عوامل ارثی، عفونت ناشی از جراحی، داروهای مدر (ولی خوردن  سبزی و میوه های مدر مانعی ندارد)، دخانیات، نشاسته، اسپاگتی،  سیب زمینی، چیپس، گرمی یا سردی. افراط در مصرف زنجبیل، بالا بودن  کلسترول، رژیم کم فیبر (میوه، سبزی، نان گندم)، سفت بستن کمر، بو و ورزش های رزمی، نمک، نوشابه های گازدار، لوبیا، عدس، خرما ، شیرین بیان، مشروبات الکلی، انگور زیاد رسیده، انجیر (خشک - تا زه )پرتقال شیرین، نارنگی، قرص نعناع.گوجه برقانی، آلو، آلو زرد، مارمالاد، چغندر، داروهای حاوی کورتون، لیموناد، سوپ های غلیظ،  هلو، افراط در مصرف لیموترش، گوشت های چرب، مصرف زیاد شیر گاو در  کود کی، مصرف سرکه با عسل (دو تا سه ماه)، عامل زخم  معده (هلیوباکترپیلوری).

درمان:

وانادیوم، کروم، منگنز، پتاسیم، روی، قلع، مسی، نیکل، کرومیوم  فیبرهای گیاهی، ورزش (روزی ۳۰ تا ۱۲۰ دقیقه)، رژیم کنترلی «فشار  خون - چربی» به همراه مصرف گیاه ضدافسردگی، فراوان نوشیدن مایع (خصوصاً اب هندوانه - ماء الشعیر - آب البالو - اب برتقال ترش)، توت خشک (به جای قند)، سوپ «هویج + تره فرنگی + کلم + شنبلیله + آبغوره + با میوه (انار - توت فرنگی - گلابی  هم چنین کیوی - شاهتوت - سیب- البالو - گیلاس - تمشک – نارنج - گردو - ذغالی اخته - نارگیل - هندوانه - پرتقال ترش - توت سیاه)، سالاد «هویج خام + تره فرنگی + * اسفناج خام + کرفس + جعفری + کلم + پیاز + آبغوره + خیار + فرنگی + آب لیموترش + گردو + روغن زیتون»، سیر، آب شلغم خام، دهی «قره قاط سیاه (۷ گرم) + گزنه (۷ گرم) + ریشه شنگ ۹  گرم) + برگ بابا آدم (۵ گرم) + برگ گردو (۲ گرم)»، آب کدوی سبز، کدوی سبز پخته، هویج پخته با آبلیمو، آب «هویج + کدو سبز + کرفس» + قرص مخمر آبجو، خیار (با پوست).عرق کاسنی (روزی سه لیوان)،  میوه های سبزرنگ، جوشانده گزنه (یک ماه هر شش ساعت یک بار)، رژیم و هویج، جوشانده اوکالیپتوس (دیابت نوع B)، جینسینگ، کباب ارج، دارچین (جذب انسولین را تا بیست برابر افزایش میدهد)، ماهی  برای رفع عوارض کلیوی در بیماران دیابتی)، آراشید، بولاغ اوتی تازه، جوشاانده برگ توت یا شاه توت، سکنجبین + هندوانه کال، روغن سویا، یرالماسی ، گرده گیاه پولن (روزی یک قاشق غذاخوری در ماست)، نسکافه (روزی دو فنجان).

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد