تقویت حافظه با روش طب سنتی!!


تقویت حافظه با روش طب سنتی!!

تقویت حافظه با روش طب سنتی!!

عوامل مضر:

کمبود «آهن - لسیتین»، کمبود پروتئین، مطالعه زیاد خوردن غذا و سنگینی معده (سست کننده و محدود کننده  فعالیت ذهن)، فکر کردن راجع به چند چیز در آن واحد (مثلاً هنگام ف غذا تلویزیون تماشا کردن و...)، غده مغزی، ضربات، خستگی، عصبی، بیخوابی، عدم تنظیم وقت در کارها، قرار ندادن اشیاء در خود (در جای ثابت)، آب سرد زیاد، آنتی کلسیم ها و آنتی فسفرها،چای زیاد، ترشک، ریواس، کمبود مواد پروتئینی، پنیر، تخم مرغ ( از حد)، پخت وپز در ظروف آلومینیومی، خوراکی های دارای طبع (ترش و بیمزه)، مواد مخدر (خصوصاً حشیش)، نمک زیاد، لوبیا قرمز (به مرور اثر خود را نشان میدهد)، گوشت قرمز (فرا را بالا میبرد ولی باعث میشود سریع از یاد برود)، مصرف سیر و انواع کدو (برای کودکان)، خط کشی ذیل مطالب مهم، مفید: ویتامین ۱ B (افراد الکلی)، فسفر، ید، کلسیم، آهن، کار سر ساعت انجام دادن و فقط راجع به همان کار فکر کردن، اش سر جای خود قرار دادن، سیر (جویدن)، روزی دو قاشق پودر «انزوت  مرمکی» - به مقدار مساوی با عسل معجون کنید؛ شیر + عسل + تخم مرغ + یک قرص مخمر آبجو، سعد + زعفران (به مقدار اندک ، زنجبیل + عسل، «گردو + زنجبیل + فندق + کنجد پوست گرفته» را  پودر کرده با عسل معجون کنید؛ ترب سیاه یا سفید، ژل رویالی، گل کلم بنفش، گرمی (خوراکی های تند و شیرین)، فلفل (بیشتر به  غذا اضافه کنید)، چای زنجبیل یا دارچین، کباب جگر سیاه،، سه داروی چینی به نام های وای - هووا - جین سینگ، هایپرز یا سراسا، به عنوان صبحان شیره میل کنید؛ تخم مرغ آبپز + یک لیوان شیر عسل + یک قرص آبجو، منضج سودا و بلغم غلیظ، استفاده از آهن ربا، پیادهروی منظم، جینکو (برای افراد مسن)، مصرف نوشیدنی های شیرین قبل از امتحان، پودرحنا (۵ گرم) + کتیرا (۲ گرم) + عسل ( ۱۰ گرم) + سعد (۱ گرم)، حبوبات نکته: برای باهوش شدن نوزاد، علاوه بر مصرف موارد ذکرشده، با  نوزاد سخن بگویید و اشیاء را برایش نام ببرید.

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد