توصیه به کسانی که مبتلا به رماتیسم هستند,مصرف کرفس را فراموش نکنند..!


توصیه به کسانی که مبتلا به رماتیسم هستند,مصرف کرفس را فراموش نکنند..!

توصیه به کسانی که مبتلا به رماتیسم هستند,مصرف کرفس را فراموش نکنند..!

 

کرفس

کرفس سرشار از ویتامین C ،B ،A، سدیم، پتاسیم، فسفر، کلسیم است. اشتهاآور، خنک، مغذی است و مصرف آن برای اشخاصی که رماتیسمدارند تجویز می شود.در فرانسه کرفس را برای اولین بار به طور رسمی در سال ۱۶۴۱ م. در باغ نباتات   سلطنتی در پاریس کشت کردند. کرفس را با همین شکل مخصوص و طعم تند از زمان های قدیم می شناختند، یونانی ها به آن نبات کره ماه نام داده بودند و برای آرام کردن اعصاب آن را مؤثر می دانستند و اثر آن را در دفع درد دندان معجزه آسا می دانستند و تکه ای از کرفس خشک را روی دندانی که درد می کرد می گذاشتند و عقیده داشتند فوراً درد را تسکین می دهد. در یونان قدیم با کمک کرفس از جنین، بچه ای که در شکم مادر بود   کشف می کردند که پسر است یا دختر و طریقه عمل یونانی ها این بود که برگ کوچکی از کرفس لای موهای زن حامله بدون اینکه او متوجه بشود می گذاشتند اگر آن زن اولین اسمی را که بر زبان می آورد متعلق به پسر بود بچه او پسر به دنیا می آمد و اگر اسم دختر را بر زبان میآورد آن زن دختر میزایید. کرفس قمری نوعی کرفس است که ریشه آن مثل کلم بزرگ میشود مصرف آن برای بیماران کبد، کلیه ها، مثانه، امراض قلبی، امراض عصبی و همینطور کسانی که کار فکری میکنند توصیه میشود. کرفس قمری اگر خام مصرف شود برای معده های علیل قابل تحمل نیست، ولی اگر پخته شود کاملاً هضم می گردد به همین جهت کرفس قمری برای بیمارانی که از بستر بیماری برخاسته اند و دوره نقاهت را می گذرانند غذای انتخابی است. کرفس به قدری خاصیت دارد که در یکی از نواحی فرانسه ضرب المثلی به شعر درباره اهمیت آن گفته اند که خلاصه این ضرب المثل این است که: «اگر انسان خاصیت کرفس را می دانست تمام باغها را پر از کرفس می کرد.» برای مبارزه برضد رماتیسم باید کرفس را قطعه قطعه کرده و در آب باید  جوشانید و آب جوشیده آن را نوشید. برای اینکه رماتیسم به کلی ریشه کن گردد، باید بیست و یک روز تمام هر روز یک لیوان آب کرفس خورد.جوشانده برگ های کرفس به مقدار سی گرم در یک لیتر آب مخلوط با شیر در بیماریهای ریوی و گرفتگی صدا دارویی عالی است. از سوی دیگر، چون جوشانده برگ کرفس مقوی و مدر است در بیماریهای ضعف معده، نقرس، استسقا، یرقان، درد مفاصل و امراضر خنازیری فوق العاده مهم و مؤثر استجوشانده کرفس قمری اگر تازه باشد به مقدار پنجاه گرم و اگر خشک  بیست و پنج گرم آن با یک لیتر آب همان خواص جوشانده برگهای کرفس را دارد گاه گاه کرفس قمری را برش برش کرده و در آفتاب و یا کوره خشک | می کنند و با آن آش و سوپ را معطر میسازند.

کرفس در درمان امراض

برضد سرمازدگی دویست و پنجاه گرم ساقه یا برگ و یا پوست کرفس قمری را در یک ساعت در یک لیتر آب بجوشانید و آن را صاف کنید، و بگذارید آنقدر سرد و خنک شود که وقتی عضو سرمازده را در آن میگذارید قابل تحمل باشد، بعد مدت ده دقیقه عضو سرمازده را در آن بگذارید و آهسته آهسته با دست مالش بدهید و سپس توجه کنید و در مقابل هوای آزاد قرار نگیرد هر روز دو یا سه بار این حمام به عضو سرمازده بدهید، پس از چندی بکلی عارضه برطرف می شود. شیرهٔ برگهای کرفس در تب های متناوب مالاریایی تجویز شده است و باید در هر روز سه بار و هر بار دویست گرم در فاصلهٔ قطع تب مصرف شود  برای غرغره کردن در دهان و حلق وقتی دهان و حلق اولسر دارد نتایج محلول آن به شکل کمپرس در اولسرهای سرطانی و زخم های شدید  و سخت  استعمال می شود دم کردهٔ تخم کرفس به مقدار یک قاشق قهوه خوری برای یک فنجان آب جوش مقوی معده است و در انگلستان اغلب کمی از تخم کرفس یا برگهای کرفس را اگر له کنند و با نمک و سرکه مخلوط کنند برای گال وتوصیه شده است ساقه و برگهای کرفس را نباید دور ریخت، باید آن را خشک کرد و برای خوشمزه کردن آش و سوپ استعمال کرد کرفس مردابی در مردابها و جای مرطوب زیاد است و جد کرفس فعلی است، و در عهد عتیق خواص درمانی زیادی بویژه برای ادرار داشته وامروز ریشه آن را در شربت پنج ریشه داخل میکنند.  

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد