جلوگیری از سرطان با خوردن سیب 


 جلوگیری از سرطان با خوردن سیب 

 جلوگیری از سرطان با خوردن سیب 

 همه شنیده ایم که «خوردن روزانه یک سیب انسان را از بیماری دور نگاه می دارد». کسی که این جمله را گفته است از خواص زیاد سلامتی بخش درون سیب آگاهی داشته است . سیب، اگر به طور منظم خورده شود، به خاطر وجود اسید کافئیک، اسید الاژیک و اسید کلروژنیک (سه ماده مهم ضدسرطان) در آن میتواند از ابتلا به سرطان پیشگیری کند. سیب از تبدیل بنزوپیرین به سرطان زاهای بدن هم جلوگیری میکند.  بنزوپیرین ترکیبی شیمیایی سرطان زاست که در نتیجه فراوری غذاها، مثل سرخ کردن، بریان کردن یا دود دادن به وجود می آید. اسید الاژیک با جلوگیری از سرطانی شدن سلولهای سالم در اثر هیدروکربن های معطر (عمدتاً در سیگار) و بنزوپیرین (ماده سرطانزا) مانع بروز بسیاری انواع سرطان می شود. محتوای زیاد اسید کافئیک در سیب هم از بسیاری سرطانها جلوگیری میکند. اسید کلروژنیک هم از جهش سلولی منجر به سرطان جلوگیری میکند.  گوشتینه سیب مقدار زیادی فیبر به نام پکتین و اسید پکتیک دارد. پکتین از روده عبور کرده، آب جذب کرده، و به صورت توده ای لزج در می آید. این توده میتواند مدفوع را نرم کرده و دفع آن را آسان سازد. با این کار، سموم درون معده و روده را هم به خود میگیرد، و به این ترتیب، از بروز سرطان های معده و روده هم پیشگیری می کند سیب ویتامین E، بیوتین، اسید فولیک، ویتامین A و ویتامین C هم زیاد دارد. برای حفظ رنگ قرمز و شفافیت آن، به برخی انواع سیب مواد رنگی تزریق می کنند. سعی کنید انواعی از سیب را تهیه کنید که با مواد الی پرورش یافته باشند.تحقیقات نشان داده است که سیب قادر است به تنهایی از بدن در مقابل انواع سرطان ها محافظت کند. سیب خطر ابتلا به سرطان دهان، مری، حلق، ریه، روده، سینه، تخمدان و پروستات را کاهش می دهد.

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد