جواز سفید شدن مو و افزایش چربی خون جلوگیری می کند….


جواز سفید شدن مو و افزایش چربی خون جلوگیری می کند….

جواز سفید شدن مو و افزایش چربی خون جلوگیری می کند....

 خواص درمانی و غذایی جو بیش از گندم است جو خون را اسیدی نمی کند و سبوس آن ماده ضد کلسیم ندارد. بنابراین برخی یبوست ها با خوردن جو بر طرف می شود. البته بهتر است.سبوس های درشت آن گرفته شود زیرا در غیر این صورت تولید اسهال می نماید. جو به سبب داشتن انواع ویتامین های گروه B و نیز اثر نیکویی که در پرورش میکروب های مولد ویتامین B در معده و روده ها دارد از سفید شدن مو و افزایش چربی خون جلوگیری می کند.Image result for ‫جو‬‎ جو دارای یک عامل زنده به نام «مالتاز» می باشد که به کمک آن می تواند نشاسته خود را تبدیل به قند جو نماید. جو همچنین دارای ٪ ۱۰ مواد از ته، / ۲ چربی، ۷۵/۴ مواد نشاسته ایسینه و امعاء داخلی را نرم می کند (بخصوص اگر در شیر جوشیده باشد)، از این جوشانده در موارد درد گلو برای غرغره نیز توصیه می شود.

برخی از خواص دارویی جو:

• به هضم غذا کمک می‌کند.• سطح کلسترول بد را کاهش می‌دهد.• از ابتلا به بیماری‌های قلبی - عروقی پیشگیری می‌کند.• از نارسایی قلبی پیشگیری می‌کند.• از ابتلا به دیابت جلوگیری می‌کند.غله جو به خاطر داشتن فیبر رژیمی فراوان، به هضم غذا کمک بسیار خوبی می‌کند. این ماده غذایی با تحریک باکتری‌های مفید در روده خطر ابتلا به هموروئید و سرطان روده را کاهش می‌دهد. جو حاوی یک ماده پایین آورنده کلسترول، به نام "اسید پروپیونیک  است که توسط فیبر نامحلول موجود در خود تولید می‌شود.جو برای سلامت قلب نیز دارای خواص فراوانی است. این ماده غذایی از آن‌جا که سطح کلسترول را کاهش می‌دهد، موجب کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی - عروقی و نارسایی‌های قلبی نیز می‌شود.جو سرشار از ماده معدنی منیزیم است و کمبود منیزیم نیز باعث افزایش مقاومت سلول به انسولین شده و به بالا رفتن قند خون و در نتیجه دیابت منجر می‌شود.

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد