قالب وردپرس درنا توس
خانه / درمان دیابت / جوانهٔ جو و دیابت!!
جوانهٔ جو
جوانهٔ جو

جوانهٔ جو و دیابت!!

جوانهٔ جو و دیابت!!

جوشاندهٔ جوانهٔ جو دارای این خاصیت است که مانع عفونت معده که نتیجهٔ لاشخوری است، واز رشد میکروب های حصبه، اسهال و وبا جلوگیری میکند و سایر میکروب های موذی معدی را می کشد و از همه بالاتر این که در جو سبز شده، «انسولین گیاهی» به مقدار زیاد وجود دارد که قند خون را پایین می آورد. خوردن ماء الشعیرطبیعی نه صنعتی و همچنین جو خیس کرده، معده و روده ها را پاک و ضد عفونی کرده و پیری را درمان می نماید و از ابتلا به دیابت جلوگیری کرده و این بیماری را درمانمیکند و بهترین دارو برای اسهال است، جورا سه روز در آب خیس کرده و این مایع را بنوشید. جودوسر به نام «یولاف» قوی تر عمل می کند. زیرا هم قند و هم تری گلیسیرید و کلسترول را کاهش داده و تنظیم میکند و دارای انسولین گیاهی است. و برای رفعانسداد عروق قلبی بسیار مفید است.

مطلب پیشنهادی

توصیه های مهم غذایی

توصیه های مهم غذایی چیست؟!

توصیه های مهم غذایی چیست؟! توصیه های مهم غذایی  خوردن دارچین برای زنان باردار و …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *