قالب وردپرس درنا توس
خانه / اشنایی با داروهای شیمیایی / جو به هضم غذا کمک می کند….
جو
جو

جو به هضم غذا کمک می کند….

جو به هضم غذا کمک می کند….

جو

جو: گیاهی است از خانوادهGramineaeکه از روزگاران کهن، به عنوان یکی از ترکیبات غذایی شفابخش مورد توجهبسیاریاز پزشکان قرار گرفته و در طب اسلامی نیز اشارات فراوانی بر آن شده است. اخیراً جو به عنوان یکضدLDLطبیعی شناخته شده است. جو دارای ترکیباتی است که باعث کاهش کلسترول بدمی شود و از آنجا کههر چه میزانکلسترولLDLبیشترباشد، خطر ابتلا به بیماری های قلبی نیز افزایش می یابد، مصرف جو بسیارتوصیه می شود.

جو در کاهش بروز اختلالات گوارش و نیز آلرژی بسیار موثر است. از دیگر فواید آن می توان به تاثیر

آن بر زیبایی اشاره کرد. جو، جوش صورت را از بین می برد و به دلیل دارا بودن مقادیر زیادی فیبر گیاهی، نقشقابلتوجهی در کاهش وزن ایفا می کند. مطالعات نشان می دهد، منابع سرشار ازفیبر مانع بالا رفتن قندخون،فشارخون و کلسترول می شود و با تنظیم عملکرد روده از بروز یبوست می کاهد.جو به صورت های مختلفی یافتمی شود.

یکی از بهترین فرآورده های جو، مالت جو است که حاوی مقادیر فراوانی ویتامین B1، B2، B12،بوده وبه دلیل تاثیری که بر میزان و کیفیت شیر می گذارد، نقش مفیدی در سلامت مادران شیرده و نوزادان دارد. جوبودهو به دلیل تاثیری که بر میزان و کیفیت شیر می گذارد، نقش مفیدی در سلامت مادران شیرده و نوزادان دارد.جودوسر نیز یکی دیگر از مقوی ترین فرآورده های جو است.

نقرس، روماتیسم، خارش شدید پوست و امراضپوستی از بیماری هایی است که با مصرف جو دوسر می توان از بروز آنها در امان بود. جوشانده جو دوسر یکامولسیون طبیعی برای از بین بردن خشکی پوست در بزرگسالان و کودکان است. برای تهیه جوشانده جو کافیاست یک کیلو از کاه این گیاه را در چهار پنج لیتر آب ریخته و آن را به مدت یک ساعت ونیم بجوشانید. سپس آن راصاف کرده و همچون ماسک در نواحی خشک و زبر بدنتان بمالید.

علاوه بر اینها، جو خواص دیگری دارد که از آن میان می توان جلوگیری از لخته شدن خون، کاهش دردهای قاعدگیو درد ناحیه شکم و پیشگیری از بروز حملات آسم را نام برد. با توجه به خواص فوق و همچنین سفارشاتی که درطب اسلامی به مصرف جوشده است، توصیه می شود حتماً جو در رژیم غذایی خانواده ها گنجانده شوند.

برخی از خواص دارویی جو:

• به هضم غذا کمک می‌کند.

• سطح کلسترول بد را کاهش می‌دهد.

• از ابتلا به بیماری‌های قلبی – عروقی پیشگیری می‌کند.

• از نارسایی قلبی پیشگیری می‌کند.

• از ابتلا به دیابت جلوگیری می‌کند.

غله جو به خاطر داشتن فیبر رژیمی فراوان، به هضم غذا کمک بسیار خوبی می‌کند. این ماده غذایی با تحریک باکتری‌های مفید در روده خطر ابتلا به هموروئید و سرطان روده را کاهش می‌دهد. جو حاوی یک ماده پایین آورنده کلسترول، به نام “اسید پروپیونیک ” است که توسط فیبر نامحلول موجود در خود تولید می‌شود.

جو برای سلامت قلب نیز دارای خواص فراوانی است. این ماده غذایی از آن‌جا که سطح کلسترول را کاهش می‌دهد، موجب کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی – عروقی و نارسایی‌های قلبی نیز می‌شود.

جو سرشار از ماده معدنی منیزیم است و کمبود منیزیم نیز باعث افزایش مقاومت سلول به انسولین شده و به بالا رفتن قند خون و در نتیجه دیابت منجر می‌شود.

مطلب پیشنهادی

اورتان

معرفی قطره اورتان

معرفی قطره اورتان   اورتانURTAN اشکال دارویی : قطره ۳۰ میلی لیتری موارد مصرف : …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *