حلوا برنج در طب سنتی


حلوا برنج در طب سنتی

حلوا برنج در طب سنتی

مواد لازم

آرد برنج ۲۵۰ گرم روغن آفتابگردان به مقدار لازم شکر ۶۰۰ گرم آب به مقدار کافی زعفران کمیگلاب  یک استکان

طرز تهیه 

ابتدا آرد برنج را با روغن تفت داده تا به رنگ قهوه ای روشن درآید سپس شکر، آب، زعفران و گلاب که قبلاً در ظرف دیگر مخلوط شده است را به آن اضافه نموده و با حرارت ملایم هم میزنیم تا به قوام آید و از ظرف جدا گردد. سپس در بشقاب پهن نموده تا سرد شود.این غذا برای کسانی که لاغر هستند بسیار مناسب می باشد.بعنوان ناهار همراه نان برشته خورده شود و بعد از آن به مدت یک ساعت آب و یا نوشیدنی دیگر ننوشند.

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد