خانه / مطبخ طب سنتی / حلوا برنج در طب سنتی
حلوا برنج
حلوا برنج

حلوا برنج در طب سنتی

حلوا برنج در طب سنتی

مواد لازم

آرد برنج ۲۵۰ گرم

روغن آفتابگردان به مقدار لازم

شکر ۶۰۰ گرم

آب به مقدار کافی

زعفران کمی

گلاب  یک استکان

طرز تهیه 

ابتدا آرد برنج را با روغن تفت داده تا به رنگ قهوه ای روشن درآید سپس شکر، آب، زعفران و گلاب که قبلاً در ظرف دیگر مخلوط شده است را به آن اضافه نموده و با حرارت ملایم هم میزنیم تا به قوام آید و از ظرف جدا گردد. سپس در بشقاب پهن نموده تا سرد شود.

این غذا برای کسانی که لاغر هستند بسیار مناسب می باشد.

بعنوان ناهار همراه نان برشته خورده شود و بعد از آن به مدت یک ساعت آب و یا نوشیدنی دیگر ننوشند.

telegram

همچنین ببینید

پیش غذاها و سالادها

پیش غذاها و سالادها چیست و چگونه تهیه می شود..؟

پیش غذاها و سالادها چیست و چگونه تهیه می شود..؟ پیش غذاها و سالادها  هر …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *