خانه / مطبخ طب سنتی / حلوا سرخ در طب سنتی
حلوا سرخ
حلوا سرخ

حلوا سرخ در طب سنتی

حلوا سرخ در طب سنتی

مواد لازم

گندم 4۰۰ گرم

آرد بی نمک ۳ کیلو

روغن کنجد یک کیلو

طرز تهیه

گندم را حدود ۲۶ ساعت در آب می گذاریم بعد در صافی ریخته آب کشیده بعد در کیسه ریخته تا جوانه بزند هر روز کیسه را آب داده تا جوانه رشد کند سر جوانه که سبز شد جوانه ها را جدا کرده می گذاریم خشک شود. بعد آسیاب می کنیم. در دیگی جدا آب ریخته وقتی که جوش آمد روغن میریزیم بعد سمنو (تی جی) را ریخته هم زده بعد آرد را به تدریج اضافه کرده تا گلوله نشود و خوب هم می زنیم آن قدر هم میزنیم تا قرمز رنگ شود البته حدود ۸ ساعت طول میکشد اگر روغن آن کم بود دوباره روغن کنجد را اضافه می کنیم اگر شیرینی آن کم بود کمی شکرمی ریزیم موقعی که به روغن آمد پخته است.

telegram

همچنین ببینید

اسفناج با ژامبون

اسفناج با ژامبون در طب سنتی..!

اسفناج با ژامبون در طب سنتی..! اسفناج با ژامبون مواد لازم برای ۲ نفر: ۵۰۰گرم …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *