خانه / درمان بیماری ها با داروهای گیاهی / حملات مخفی یا حملات نامحسوس روماتیسم
روماتیسم
روماتیسم

حملات مخفی یا حملات نامحسوس روماتیسم

حملات مخفی یا حملات نامحسوس روماتیسم

بروز التهاب روماتیسمی قلب در عده زیادی از افراد ممکن است بدون وجود نشانی های مشخص یعنی به صورت مخفی و به صورت نامحسوس روی دهد. در این گونه موارد بیمار در اواخر روز احساس خستگی بیش از حدمعمول می کند و یا بعضی اوقات در ناحیه  قلب احساس درد خفیف و یا احساس تپش سریع می کند. علاوه بر آن حرارت بدن این بیماران اندکی بیشتر از حرارت عادی و معمولی می باشد.

متأسفانه در این حالت عده  زیادی از بیماران متوجه روماتیسم نمی شوند و غالباً این نشانی ها را به کوفتگی یا گریپ و سرماخوردگی نسبت میدهند، به همین نپردازند و به پزشک نیز مراجعه نکنند، در صورتی که ممکن است به بروز نارسایی و نقص قلبی منجر شوند.

باید دانست که در زمانهای گذشته به علت عدم داروهایی مؤثر بدون استثنا صددرصد افرادی که مبتلا به بیماری روماتیسم می شدند گرفتار ضایعه و نقص قلب می گردیدند، اما در حال حاضر به علت اکتشاف داروهای ضدروماتیسم و استفادهی به موقع و صحیح آنها از تعداد افرادی که در اثر روماتیسم مبتلا به نقص قلب و نارسایی آن می شوند خیلی کاسته شده است، به طوری که مثلاً آمار یکی از بیمارستان ها در کشور شوروی نشان می دهد که در حال حاضر نسبت این گونه مبتلایان فقط ۱۰٪ می باشد، یعنی از هر ۱۰۰ نفر که به روماتیسم مبتلا می شوند تنها ۱۰ نفر از آنها دچار نارسایی یا نقص قلبی می گردند.

بدیهی است که این نتیجه  موفقیت آمیز و درخشان فقط در پرتو درمان به موقع و صحیح به دست می آید. اگر دچار روماتیسم و درد مفاصل شده اید باید پرهیز کنید از خوردن گردو، فندق، بادام درختی، بادام زمینی، نخود، لپه، باقلا، لوبیا، لوبیاسبز، عدس، جو، ارزن، ذرت، قارچ، دارچین، زیره، فلفل، خردل، مارچوبه، زعفران، ادویه جات، بلوط، نان گرم، کشک، شکلات، چای، قهوه، نوشابه های الکلی، سرکه، ترشیجات، ترشک، مرغ، خروسی، کبوتر، مرغابی، غاز، قرقاول، دل و قلوه، گوشت گوسفند و گاو، تخم مرغ سفت، دنبلان، آبگوشت چرب، غذاهای سرخ کرده، سوسیس، کالباس، کنسرو و سس غلیظ،

در مقابل از غذاهایی که ضدروماتیسم هستند باید بیشتر استفاده کنید، مانند: تمشک، موز، خرما، گیلاس، آلبالو، انگورفرنگی، گرمک، طالبی، هلو، زردآلو، گلابی، آلو، توت فرنگی، سیب سرخ، آب خربزه با آب انار، انگور زرد و رسیده، آبلیمو، آب پرتقال با آب خربزه، آب پرتقال با خرما، آب هویج (صبح ناشتا)، آب انگورفرنگی سبز با عسل، گوجه فرنگی، آبغوره، رب غوره، سیب زمینی، قلقاس (سیبزمینی ترشی)، گل کلم، تره فرنگی، پیاز، سیر، ترخون، کرفس، ترب سیاه، عسل، انجیرشیر، ماست، ماهی و سکنجبین ، آش غوره زیاد ، نان با دوغ و گل محمدی ، مربا به ، مربای بالنگ و آب دم کرده برگج بابا ادم

  • برای درمان آن می توانید پوست ریشه  کبر رازیانه، تخم کرفس، پوست ریشه  رازیانه، انیسون، نانخواه، سورنجان و ریشه کرفس، همه را به نسبت مساوی مخلوط کنید و نیم کوب کرده، هر روز یک مشت از آن را بجوشانید و آب آن را صاف و با عسل یا نبات شیرین کرده، آن مقدار را در طول روز به مرور بنوشید.
  •  جند بیداستر، قاریقون، سکبینج، انقوزه، جاوشیر اوشق، مرمکی، چدروا، پوست هلیله  زرد، پوست هلیله  کابلی، هلیله سیاه، ریوند چینی، آمله مقشر، سنامکی و گل محمدی از هر کدام ۱ مثقال را بکوبید، بعد با کمی گلاب به صورت خمیر سفتی درآورید، سپس قرص هایی به اندازه ی ۱ عدد نخود  درست کرده و صبح، ظهر و شب، هر مرتبه ۳ عدد از آن را میل کنید.
  •  نیم مشت جعفری خشک را در نیم لیتر آب بجوشانید و تا گرم است آب آن را بخورید.
  •  سی گرم مغز تخم زبان گنجشک را در یک لیتر آب جوش دمکنید و آب آن را روزی سه استکان قبل از هر غذا بنوشید.
  •  پنجاه گرم پوست شاخه بیدمشک را در آب جوش ۲ دقیقه بجوشانید، بعد ۱۲ دقیقه دم کرده، سپس صاف کنید و قبل از هر غذا یک فنجان از آب آن را بخورید.
  •  هر ۲ ساعت به ۲ ساعت مقداری عسل روی یک قطعه تنظیف بمالید و روی آن موضع بگذارید و صبحها ناشتا هم دو قاشق سوپخوری عسل بخورید.
telegram

همچنین ببینید

زنجبیل

زنجبیل و خواص مفید آن برای بدن/قسمت اول

زنجبیل  و خواص مفید آن برای بدن   گیاه بسیار مفیدی که مردم خیلی کم …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *